Početna » Najave borbi » Nemanja Kovač vs Ivica Jakopic
Nemanja Kovač vs Ivica Jakopic

Nemanja Kovač vs Ivica Jakopic

Veliko nam je zadovoljstvo da predstavimo još jedan vrhunski borilački par koji će publika u Bačkoj Palanci imati priliku da vidi 07. jula na otvorenim terenima JP SPC Tikvara na Serbian Battle Championship 14!

Snage će odmeriti iskusni gostujući borac, iz Hrvatske, Ivica Jakopic, koji će pokušati da u SBC heksagonu zaustavi pobednički niz i vrtoglavi uspon velike nade domaće MMA scene, predstavnika Family Fight Teama, Nemanje Kovača!

Član Family Fight Teama, Nemanja “Sledgehammer“ Kovač, još jednom će imati priliku da nastupi u SBC heksagonu i daće sve od sebe da nastavi impresivni pobednički niz i ostvari petu uzastopnu MMA pobedu. Nemanja je bio prvak Srbije u sandi, treći na državnom prvenstvu za kadete u džudou, prvak Srbije za kadete u rvanju, i treći u Srbiji u kategoriji juniora u rvanju. Takodje je bio prvak Srbije u B klasi u K1, ful kontaktu i disciplini low kick. Imao je i jednu borbu po amaterskim MMA pravilima u kojoj je impresivno slavio nokautom kolenom. Tome je dodao i 4 pobede po profesionalnim MMA pravilima! Pokušaće da ostvari peti profesionalni trijumf i istakne svoje ime još jače na sve jačoj domaćoj, regionalnoj i internacionalnoj MMA sceni!

Protivnik će mu biti Ivica Jakopic, dokazani MMA ratnik, koji prvi put nastupa na Serbian Battle Championship-u! Iskusni borac iz Hrvatske će dati sve od sebe da 07. jula stigne do još jedne velike pobede i zaustavi mladog borca iz Srbije. Beskompromisni hrvatski borac je spreman za devetnaesti profesionalni nastup u karijeri i daće svoj maksimum kako bi odradio još jedan vrhunski meč i stigao do nove, osme, profesionalne pobede, i tako prekinuo pobednički niz mladog borca iz Sombora koji će ga čekati na drugoj strani kaveza! Imaće težak zadatak protiv mladog Kovača kojem će ovo biti veliki ispit!

Očekuje nas izuzetno zanimljiva borba! Pridruzite nam se 7. jula u Bačkoj Palanci i prisustvujte velikoj internacionalnoj borilačkoj priredbi SBC 14! Ulaz je besplatan!