Početna » Najave borbi » Dragan Dešić vs Fabiano Silva da Conceicao “Jacarezinho”
Dragan Dešić vs Fabiano Silva da Conceicao “Jacarezinho”

Dragan Dešić vs Fabiano Silva da Conceicao “Jacarezinho”

Još jedan fanstastičan borilački par obradovaće publiku u Bačkoj Palanci! Na Serbian Battle Championship 14 priredbi snage će odmeriti domaći borac, proslavljeni sportista, Dragan Dešić i iskusni borac iz Brazila Fabiano Silva da Conceicao poznatiji kao “Jacarezinho”!

Dokazani sportista domaće scene, član reprezenacije Srbije, Dragan Dešić spreman je za svoj prvi nastup na Serbian Battle Championship priredbi! Dragan rvanje trenira 11 godina, dok MMA rekreativno trenira 4 godine, a u poslednjih godinu dana znanje stiče u Vale Tudo Srbija. Dokazani pedigre i zavidne rezultate postignute na rvačkoj sceni, Dragan će pokušati da prenese u svoju profesionalnu MMA karijeru. Dragan je višestruki reprezentaticvac, član olimpijskog tima 2012. godine. Dešić je 4 puta osvajao mediteranske medalje, i više puta je bio prvak države. Takodje je višestruki učesnik evropskih i svetskih prvenstava!

Dragana Dešića će u SBC kavezu dočekati veoma iskusni borac iz Brazila, Fabiano Silva da Conceicao, poznatiji pod nadimkom “Jacarezinho”. Fabiano, bivši izazivač za pojas šampiona u prestižnim organizacijama KSW i Jungle Fight, će po prvi put imati priliku da nastupi na jednoj SBC manifestaciji. Brazilski ratnik sa 37 profesionalnih borbi u karijeri, daće sve od sebe da Draganu učini što težom dobrodošlicu u profesionalne MMA vode, i novim vrhunskim nastupom stigne do 28. profesionalne pobede. Pedigre koji Dragan Dešić ima u rvanju na najvišem svetskom nivou, i Fabiano Silva u dosadašnjoj internacionalnoj MMA karijeri, govori dovoljno o onome što nas očekuje u Bačkoj Palanci 07. jula – MMA predstava najvišeg nivoa za domaću publiku, i još jedno sportsko veče za pamćenje!

Pridružite nam se na Serbian Battle Championship 14 u Bačkoj Palanci i budite deo još jednog vrhunskog MMA spektakla!