Početna » Najave borbi » Slavoljub “Mitke“ Mitić vs Nebojša Bogdanović
Slavoljub “Mitke“ Mitić vs Nebojša Bogdanović

Slavoljub “Mitke“ Mitić vs Nebojša Bogdanović

Predstavljamo vam još jedan fantastičan par koji će ukrstiti rukavice na vrhunskoj SBC 11 priredbi u Novom Sadu. U ovoj borbi sastaće se Slavoljub “Mitke” Mitić iz Srbije i Nebojša Bogdanović iz Crne Gore!

Slavoljub dolazi iz Novog Sada. Nosilac je džudo crnog pojasa i poseduje veliko takmičarsko iskustvo i osvajač je brojnih medalja na džudo turnirima, a bio je vicešampion države u sambu i prvak Balkana u klasičnoj džiu-džici. Ostvario je pobedu u svojoj prvoj MMA borbi održanoj po semi-pro pravilima, i ostvario veliku pobedu na Serbian Battle Championship priredbi u Somboru, i sada je više nego spreman da opet zakorači u SBC heksagon i da sve od sebe i stigne do druge profi MMA pobede protiv opasnog borca iz Crne Gore. Imaće težak zadatak!

U sredini SBC heksagona Slavoljuba će čekati gost iz Crne Gore, Nebojša Bogdanović. Bogdanoviću će ovo biti drugi nastup pod okriljem SBC-a i pokušaće da dodje do nove pobede u Serbian Battle Championship heksagonu. Nebojša predstavlja MMA klub Tivat. Mladi grepler iz Tivta daće svoj maksimum da stigne do velike pobede u svojoj šestoj profesionalnoj MMA borbi. Nebojša će učiniti sve da publici u Novom Sadu priredi vrhunski nastup i stigne do svoje četvrte pobede u karijeri, i tako istakne svoje ime na regionalnoj MMA sceni. Očekuje nas borba za pamćenje!

Nabavite svoje karte na vreme i prisustvujte najvećem borilačkom spektaklu u regionu 05. novembra – Serbian Battle Championship 11!