Početna » Najave borbi » Stipe Brčić vs Everton Monteiro
Stipe Brčić vs Everton Monteiro

Stipe Brčić vs Everton Monteiro

Zadovoljstvo nam je da predstavimo još jedan izuzetan borilački par na vrhunskom internacionalnom popisu borbi na SBC 11. U ovoj borbi snage će odmeriti Stipe Brčić iz Hrvatske i Everton Monteiro iz Brazila!

Još jedno ime regionalnih MMA borilišta deo je SBC 11 fight carda – mladi borac koji nam dolazi iz Hrvatske – Stipe Brčić. Neporaženi mladi hrvatski prospekt, inače prvak u kikboksu, u heksagon unosi skor od tri uzastopne pobede. Na MMA dogadjaju u Pragu, Stipe Brčić je deklasirao i izdominirao češkog prvaka Filipa Mačeka, i slavio nakon bodovne odluke sudija. U svom četvrtom profesionalnom MMA nastupu Stipe će pokušati da nastavi svoj pobednički niz i stigne do četvrte pobede u karijeri, u svom prvom nastupu za Serbian Battle Championship. Činjenica da ga na drugom kraju heksagona čeka izuzetno opasan i iskusan protivnik iz Brazila predstavljaće veliki izazov, ali i ogromnu šansu za gosta iz Hrvatske. Očekuje nas vrhunski spektakl!

Još jedan fanstastičan boraz iz Brazila uveličaće veliku internacionalnu Serbian Battle Championship manifestaciju u Novom Sadu. Everton Monteiro, jedan od najboljih brazilskih boraca u svojoj kategoriji, dolazi u Srbiju sa namerom da poboljša svoj zavidni MMA skor i upiše novu veliku pobedu. Everton, predstavnik velikog Astra Fight Teama iz Brazila, imao je 16 borbi u profesionalnoj karijeri, i ostvario je impresivnih 12 pobeda – 8 pobeda prisiljavanjem protivnika na predaju i 4 pobede nokautom. Budući da je reč o izuzetno atraktivnom borcu, očekuje nas još jedna fantastična borba u SBC heksagonu petog novembra!

Dodjite da nas podržite i budete deo istorijskog MMA spektaklu u Maloj dvorani novosadskog SPENSa 05. novembra!