Početna » Najave borbi » SBC 45 Revenge – Zaviša Đukić vs Anes Musić
SBC 45 Revenge – Zaviša Đukić vs Anes Musić

SBC 45 Revenge – Zaviša Đukić vs Anes Musić

Zaviša Đukić vs Anes Musić

Još jedna interesantna borba nas očekuje na četrdeset i petoj SBC manifestaciji koja se 28. decembra održava u Subotici– Zaviša Đukić vs Anes Musić!

Mladi talentovani borac iz Novog Sada, Zaviša Đukić, spreman je za svoj profesionalni MMA debi, prvi veliki ispit u profesionalnoj karijeri. Reč je o vrhunskom atleti sa neverovatnim fizičkim predispozicijama, sa bogatim sportskim iskustvom, u atletici. Reč je o višestrukom državnom prvaku i reprezantativcu Srbije u juniorskoj selekciji. Veliki potencijal pokazuje i kada je o MMA sportu reč, i sa nestrpljenjem očekujemo njegov debi 28. decembra u Hali sportova u Subotici.

Ispred sebe će imati beskompromisnog borca iz Novog Pazara, koji već ima jedan profesionalni nastup pod SBC Revenge banerom, Anesa Musića. Anes je borac koji preferira borbu na nogama, uvek je spreman da ide na sve ili ništa, i nešto je iskusniji od Zaviše Đukića. Biće ovo veliki ispit za obojicu.

Ovo je velika prilika za dva borca gladna uspeha i dokazivanja na internacionalnoj sceni, na velikoj pozornici kao što je SBC Revenge!

SBC 45 Revenge
28.12.2022. Početak 19:30h
Subotica, Hala sportova 🇷🇸 Serbia#sbcrevenge #sbc #revenge #sbc45 #sbc45revenge #serbianbattlechampionship #mma #serbia #brazil #subotica #gigstix #ticket #onlinetickets