Početna » Najave borbi » SBC 45 Revenge – Robson “Cisco” Cavalcante vs Abu Muslim Alikhanov
SBC 45 Revenge – Robson “Cisco” Cavalcante vs Abu Muslim Alikhanov

SBC 45 Revenge – Robson “Cisco” Cavalcante vs Abu Muslim Alikhanov

Robson “Cisco” Cavalcante vs Abu Muslim Alikhanov

Još jedan internacionalni borilački par najviše klase dodatno će uveličati vrhunsku priredbu SBC 45 Revenge koja se održava 28. decembta u Sportskoj hali u Subotici!

Iskusni borac iz Brazila, Robson “Cisco” Cavalcante po prvi put dolazi da nastupi pod SBC Revenge banerom. Sa 38 nastupa u karijeri, reč je o iskusnom borcu koji je verziran u sve aspekte MMA borbe, i spreman je za jedan od najvećih ispita profesionalne karijere.
Na drugoj strani kaveza, čekaće ga neporaženi ruski prospekt, sa četiri uzastopne pobede u karijeri, Abu Muslim Alikhanov. Reč je o borcu koji je odavno trebalo da debituje za SBC Revenge, ali je bilo gotovo nemoguće pronaći protivnika za ovog talentovanog profesionalca. Konačno će dobiti priliku da nastupi na velikoj internacionalnoj sceni protiv opasnog i iskusnog protivnika iz Brazila, Robsona Cavalcantea!

Očekuje nas duel svetske klase na već neverovatnom spisku borbi koje je organizator pripremio za nas u Subotici, 28. decembra!

SBC 45 Revenge
28.12.2022. Početak 19:30h
Subotica, Hala sportova 🇷🇸 Serbia#sbcrevenge #sbc #revenge #sbc45 #sbc45revenge #serbianbattlechampionship #mma #serbia #brazil #subotica #gigstix #ticket #onlinetickets