Početna » Najave borbi » SBC 44 Revenge – Ognjen Dimić (6-2) vs Paulo Goncalves Silva “Bananada” (28-20)
SBC 44 Revenge – Ognjen Dimić (6-2) vs Paulo Goncalves Silva “Bananada” (28-20)

SBC 44 Revenge – Ognjen Dimić (6-2) vs Paulo Goncalves Silva “Bananada” (28-20)

SBC 44 Revenge
09.09.2022. Početak 20:00h
Beograd, Štark Arena, 🇷🇸 Serbia

Ognjen Dimić (6-2) vs Paulo Goncalves Silva “Bananada” (28-20)

Još jedan internacionalni duel najvišeg ranga pripremljen je za najveću Serbian Battle Championahip manifestaciju do sada, četrdeset i četvrtu po redu, koja nas devetog septembra očekuje u Beogradu, u Štark areni!

Ognjen Dimić, mladi i talentovani borac iz Sombora, u svom devetom profi nastupu spreman je za najveći izazov dosadašnje karijere, protiv mnogo iskusnijeg protivnika iz Brazila, dobro poznatog ljubiteljima MMA sporta u našoj zemlji, Paula Goncalvesa “Bananade”.

Ognjen Dimić, nakon veoma uspešne karijere u udaračkim sportovima, uplovio je snažno i u MMA vode, i u Beogradu će tražiti sedmi profesionalni trijumf koji bi mu dodatno istakao ime na sve jačoj međunarodnoj sceni, i nadamo se, otvorio vrata velikih svetskih MMA pozornica. Dimić je pokazao kvalitet u svojim dosadašnjim nastupima, i budući da svakog dana napreduje sve više, poseduje sve predispozicije za vrhunski uspeh u MMA sportu.

Devetog septembra će ispred sebe imati mnogo iskusnijeg rivala, Paula “Bananadu” iz Brazila, koji iza sebe ima čak 48 profesionalnih nastupa, čoveka koji ima bogatu internacionalnu karijeru i neprocenjivo iskustvo rada sa legendama MMA sporta poput Andrsona Silve, Rodriga Nogueire Minotaura, Rogeria Minotoura, Rafaela Feijaoa, itd. Reč je o renomiranom profesionalcu koji želi da na velikoj SBC 44 Revenge pozornici zaustavi mladog srpskog borca, i stigne do važne pobede koja bi njegovoj karijeri dala novi polet.

Ognjen Dimić imaće priliku da se testira protiv tehnike, snage i iskustva koje poseduje njegov protivnik iz Brazila, dok će Paulo Goncalves imati težak zadatak protiv mladog i talentovanog borca željnog uspeha na međunarodnoj sceni.
Budite deo istorijskog SBC 44 Revenge spektakla i nabavite svoje ulaznice na vreme!#sbcrevenge #sbc #revenge #sbc44 #sbc44revenge #mma #serbia #brazil #belgrade #efinity #efinitytickets #ticket #onlinetickets #starkarena #karte #online #beograd