Početna » Najave borbi » SBC 44 Revenge – Miloš Janičić (14-3) vs Akbar Gadzhiekperov (16-3)
SBC 44 Revenge – Miloš Janičić (14-3) vs Akbar Gadzhiekperov (16-3)

SBC 44 Revenge – Miloš Janičić (14-3) vs Akbar Gadzhiekperov (16-3)

SBC 44 Revenge
09.09.2022. Početak 20:00h
Beograd, Štark Arena, 🇷🇸 Serbia

Miloš Janičić (14-3) vs Akbar Gadzhiekperov (16-3)

Još jedan vrhunski internacionalni borilački par dodatno će uveličati istorijsku SBC 44 Revenge priredbu koja se 09. septembra održava u Beogradu, u Štark areni.

Dva borca dokazana na internacionalnoj MMA sceni, iz Crne Gore i Rusije, dobro poznata ljubiteljima MMA sporta i u našoj zemlji, odmeriće snage u SBC Revenge oktagonu, Miloš Janičić i Akbar Gadzhiekperov!

Miloš Janičić, najbolji crnogorski profesionalac nove generacije, nakon niza od tri uzastopne pobede, vraća se u SBC Revenge oktagon, protiv opasnog dagestanskog profesionalca, Akbara Gadzhiekperova.

Janičić je u domaćim i internacionalnim MMA krugovima poznat kao beskompromisan borac koji uvek ide na sve ili ništa. Borac koji je verziran u sve aspekte MMA sporta, ali ono što preferira jesu udaračke razmene koje ljubitelje MMA sporta uvek drže na nogama. Miloš iza sebe ima četrnaest trijumfa u karijeri, i daće sve od sebe da se domogne i petnaestog, koji bi mogao biti ulaznica za najveće svetske MMA pozornice.

Na drugoj strani čekaće ga ratnik koji je tipičan predstavnik dagestanske MMA škole, opasan u svim segmentima borbe, ali ipak sa naglašenim rvačkim sposobnostima koje mogu predstavljati problem svakom borcu na planeti.
Borac sa šesnaest pobeda u karijeri, koji želi da nastavi pobednički niz od tri uzastopne pobede, u najvažnijoj borbi karijere, na najvećem SBC Revenge turniru do sada!

Publika će u beogradskoj Štark areni prisustvovati spektaklu dostojnom najvećih svetskih manifestacija, a mi svakim danom upoznajemo glavne aktere SBC 44 Revenge spektakla!#sbcrevenge #sbc #revenge #sbc44 #sbc44revenge #mma #serbia #brazil #belgrade #efinity #efinitytickets #ticket #onlinetickets #starkarena #karte #online #beograd