Početna » Najave borbi » SBC 33 Revenge, MAIN EVENT Flyweight Title Bout WERLLESON RIBEIRO vs. MAGOMEDGADZHI SHANAVAZOV
SBC 33 Revenge, MAIN EVENT Flyweight Title Bout  WERLLESON RIBEIRO vs. MAGOMEDGADZHI SHANAVAZOV

SBC 33 Revenge, MAIN EVENT Flyweight Title Bout WERLLESON RIBEIRO vs. MAGOMEDGADZHI SHANAVAZOV

SBC 33 Revenge
MAIN EVENT
Flyweight Title Bout

WERLLESON RIBEIRO vs. MAGOMEDGADZHI SHANAVAZOV

Pored vrhunskih najavljenih borbi, očekuje nas nesvakidašnja glavna borba večeri, Main Event, brazilsko-ruski duel, okršaj dva aktuelna SBC šampiona, koji za ulog ima pojas Flyweight SBC prvaka!

Werlleson “Galinho” Martins Ribeiro dokazano je ime MMA scene u Brazilu, a publika u našoj zemlji imala je priliku da vidi njegove nastupe i raskošni talenat na SBC 19 Revenge manifestaciji održanoj u Novom Sadu, a nakon toga i na SBC 23 Revenge spektaklu u Subotici kada je sa ponosom osvojio SBC šampionski pojas u bantam kategoriji. Član čuvenog Nova Uniao tima veoma je cenjen u profesionalnim MMA krugovima i vazi za borca od kojeg se jako puno očekuje na svetskoj sceni.
Najvažniju borbu karijere, i priliku za osvajanje novog šampionskog pojasa, mladi borac iz Brazila imaće priliku da odradi u svom trećem nastupu za SBC, protiv veoma opasnog ruskog šampiona. Ovo je velika prilika za borca koji želi da stigne do najvećih svetskih MMA organizacija, preko velike internacionalne SBC Revenge pozornice, kao i mnogi pre njega. Očekuje ga težak zadatak, ulog je veliki, ali nagrada može značiti veliki korak u karijeri ovog talentovanog beskompromisnog borca! Werlleson ce u svom devetnaestom profesionalnom nastupu pokušati da stigne do impresivnog petnaestog trijumfa u karijeri, i da postane prvi borac pod Serbian Battle Championship banerom koji će istovremeno držati u svom posedu dva SBC šampionska pojasa!

U SBC Revenge borilištu ponovo ćemo gledati neporaženog dagestanskog fenomena, sa najvišim odličjima na svetskim kombat sambo takmičenjima i amaterskom MMA, i sa savršenim profesionalnim skorom od osam uzastopnih pobeda, Magomedgadzhija Shanavazova!
Gadzhi je svoj pojas šampiona suvereno osvojio velikom borbom protiv iskusnog brazilskog ratnika Joriedsona “Fein” Reisa de Souze, na SBC 25 Revenge manifestaciji u Novom Sadu. Sada će imati priliku da protiv najtežeg protivnika dosadašnje karijere, Werllesona Ribeira, odbrani prestižni naslov, i upiše deveti uzastopni profi trijumf.

Očekuje ga teška misija, a nas još jedna vrhunska borba najviše svetske klase!

#mma #sbc #sbc33 #revenge #srbija #odzaci #sbcrevenge #serbianbattlechampionship