Početna » Najave borbi » SBC 33 Revenge, Co-Main Event PREDRAG BOGDANOVIĆ vs. SHAMIL KASUMOV
SBC 33 Revenge, Co-Main Event PREDRAG BOGDANOVIĆ vs. SHAMIL KASUMOV

SBC 33 Revenge, Co-Main Event PREDRAG BOGDANOVIĆ vs. SHAMIL KASUMOV

SBC 33 Revenge

Co-Main Event
PREDRAG BOGDANOVIĆ vs. SHAMIL KASUMOV

SBC 33 Revenge koji se 21. avgusta održava u Odžacima donosi nam jedan od najboljih fight card-ova koje smo imali priliku da ispratimo pod SBC Revenge banerom!
Najviša klasa je ono što ćemo videti u SBC 33 Revenge oktagonu – borce vrhunskog renomea u potrazi za najvažnijim pobedama dosadašnje karijere.

Co-Main Event, druga najvažnija borba ovog MMA spektakla donosi nam okršaj dva neporažena ratnika, iz Srbije i Rusije – Predrag Bogdanović vs Shamil Kasumov!

Predrag Bogdanović, već dobro poznato ime iz redova novosadskog Family Fight Teama, koji nakon svake borbe deluje sve bolje, jače i kompletnije – iza sebe ima fantastičan pobednički niz od sedam pobeda, bez poraza, spreman je za nove izazove koji se ispred njega postavljaju. Beskompromisni borac koji bez straha želi sebe da testira protiv svakog novog protivnika, spreman je da još jednom zablista u SBC Revenge oktagonu i istakne svoje ime na internacionalnoj sceni. Na SBC 32 Revenge priredbi u Bačkom Petrovcu dominantno je slavio protiv do tada neporaženog turskog profesionalca, Mirjajala Hasanija.
Na drugoj strani prestižnog SBC Revenge borilišta čekaće ga novi neporaženi protivnik, borac iz Rusije, Shamil Kasumov. Kasumov iza sebe ima pobednički niz od šest uzastopnih trijumfa, i u srpskom borcu Bogdanoviću će sigurno imati najteži ispit dosadašnje karijere. U svom prvom nastupu pod SBC Revenge banerom, u borbi za sedmi uzastopni trijumf, ide na mladog novosadskog borca, i očekuje nas vrhunska borba. Pobeda bi i jednom i drugom mladom MMA ratniku donela zaista mnogo, i, verujemo, otvorila vrata najvećih svetskih MMA pozornica!

Očekuje nas zaista fenomenalan Co-Main Event, koji će dodatno uveličati istorijski sportski događaj koji nas očekuje u Odžacima 21. avgusta!

#mma #sbc #sbc33 #revenge #srbija #odzaci #sbcrevenge #serbianbattlechampionship