Početna » Najave borbi » SBC 33 Revenge, STEFAN SEKULIĆ vs. ZALIMKHAN YUSUPOV
SBC 33 Revenge, STEFAN SEKULIĆ vs. ZALIMKHAN YUSUPOV

SBC 33 Revenge, STEFAN SEKULIĆ vs. ZALIMKHAN YUSUPOV

Organizatori će nam u kratkom vremenskom periodu prirediti još jedan MMA spektakl najviše klase, SBC 33 Revenge, koji se 21. avgusta održava u Odžacima! Nakon prethodnog veoma uspešnog događaja SBC 32 Revenge u Bačkom Petrovcu, ljubitelji MMA sporta imaće priliku da isprate još jedan istorijski MMA spektakl!

Ponovo ćemo imati priliku da u akciji gledamo najboljeg srpskog borca u velter kategoriji, koji se nakon nepravedne sudijske odluke kojom je oštećen na UFCu 261 na Floridi, našao u situaciji da borbama protiv renomiranih protivnika izbori svoj povratak među svetsku elitu, gde realno zaslužuje da bude!
Na SBC 32 Revenge uspeo je da uverljivo savlada opasnog brazilskog UFC veterana Carla “Nea” Pratera, i sada ga ponovo očekuje težak ispit i opasan protivnik koji iza sebe ima 21 profesionalni nastup, Zalimkhan Yusupov!

Stefan Sekulić gledaće da ostvari još jedan trijumf koji će ga približiti povratku u UFC, i četrnaestu profesionalnu pobedu u karijeri!
Na drugoj strani SBC Revenge oktagona čekaće ga gruzijski borac koji živi i trenira u Rusiji, Zalimkhan Yusupov, koji je ponosan na priliku da debituje pod SBC banerom, i to protiv kvalitetnog borca kakav je Stefan Sekulić. Yusupov će dati sve od sebe kako bi stigao do petnaestog profi trijumfa, koji bi mnogo značio kada je u pitanju njegova internacionalna karijera!
Nas očekuje još jedan MMA duel svetske klase, i još jedna borba za pamćenje!
Budite deo vrhunskog MMA spektakla SBC 33 Revenge u Odžacima 21. avgusta i uživajte u sportskom borilačkom spektaklu koji nas uskoro očekuje!

#mma #sbc #sbc33 #revenge #srbija #odzaci #sbcrevenge #serbianbattlechampionship