Početna » Najave borbi » SBC 33 Revenge, Alexandre “Lek Lek” Ribeiro vs Dzhamaludin Aliev
SBC 33 Revenge, Alexandre “Lek Lek” Ribeiro vs Dzhamaludin Aliev

SBC 33 Revenge, Alexandre “Lek Lek” Ribeiro vs Dzhamaludin Aliev

SBC 33 Revenge

Alexandre “Lek Lek” Ribeiro vs Dzhamaludin Aliev

Još jedan vrhunski brazislko-ruski duel rezervisan je za Main Card velike internacionalne SBC 33 Revenge manifestacije koja se 21. avgusta održava u Odžacima!
Iskusni ratnik iz Brazila, Alexandre “Lek Lek” Ribeiro debitovaće pod SBC Revenge banerom protiv opasnog neporaženog borca iz Rusije, Dzhamaludina Alieva!
Oba borca po prvi put ulaze u SBC Revenge oktagon i imaće priliku da zablistaju 21. avgusta.
“Lek Lek” Ribeiro, crni pojas iz čuvenog Nova Uniao tima, pokušaće da stigne do sedamnaestog profesionalnog trijumfa i tako zaustavi pobednički niz neporaženog protivnika sa kojim će se naći oči u oči u SBC Revenge kavezu.
Sa druge strane, Dzhamaludin Aliev iza sebe ima pet uzastopnih profi trijumfa u karijeri i želi da nastavi pobednički niz, i zaista ga očekuje pravi ispit, protiv mnogo iskusnijeg protivnika.
I Ribeiro i Aliev daće sve od sebe kako bi istakli svoja imena na sve popularnijoj internacionalnoj MMA sceni, a pobeda bi mnogo značila za karijeru oba borca.
Nama ostaje da uživamo u još jednom vrhnuskom MMA duelu, koji će dodatno uveličati istorijsku manifestaciju koja nas 21. avgusta očekuje u Odžacima!

#mma #sbc #sbc33 #revenge #srbija #odzaci #sbcrevenge #serbianbattlechampionship