Početna » Najave borbi » SBC 30 Revenge, Stefan Zvijer vs Slavoljub “Mitke” Mitić
SBC 30 Revenge, Stefan Zvijer vs Slavoljub “Mitke” Mitić

SBC 30 Revenge, Stefan Zvijer vs Slavoljub “Mitke” Mitić

Još jedan veoma zanimljiv MMA dvoboj očekuje nas 13. marta u Novom Sadu, na tridesetoj internacionalnoj manifestaciji pod SBC banerom!
SBC 30 Revenge biće prilika da se dva iskusna borca iz Srbije sretnu kavezu – Stefan Zvijer i Slavoljub Mitić!

Mladi borac koji nam dolazi iz Vrbasa, doskorašnji izazivač za SBC pojas šampiona u lakoj kategoriji, Stefan Zvijer, konačno je spreman za povratak u borilište i na pobedničke staze! Stefan se priprema u Family Fight Teamu i spreman je da svoje borilačko znanje stečeno godinama treninga, kao i veliko iskustvo stečeno u profesionalnim MMA borbama, pretoči u još jedan sjajan nastup, u velikom ispitu svoje dosadašnje karijere, i stigne do važne pobede. U svom dvanaestom profi nastupu, sa impresivnim skorom od 9 pobeda i svega 2 poraza, Stefan će dati sve od sebe da započne novi pobednički niz!

Na drugoj strani SBC Revenge oktagona čekaće ga dobro poznato ime koje smo često imali priliku da gledamo na ovim velikim medjunarodnim sportskim dogadjajima, Slavoljub “Mitke” Mitić. Borac iz Free Fighters Gyma, pored velikog iskustva kada je džudo u pitanju, i iskustva u profi boksu, takodje iza sebe ima uspešnu MMA karijeru, i pokušaće da protiv Stefana Zvijera stigne do desetog profi trijumfa, u svojoj četrnaestoj profesionalnoj borbi. Slavoljub trenutno ima pobednički niz od četiri uzastopna trijumfa, i daće sve od sebe kako bi stigao do verovatno najvažnije pobede u karijeri!

Očekuje nas odlična borba dva prekaljena i beskompromisna borca, koji će svojim nastupom dodatno uveličati vrhunsku SBC Revenge manifestaciju u Novom Sadu!

#sbc #sbc30 #revenge #sbcrevenge #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #novisad