Početna » Najave borbi » SBC 30 Revenge, Miro Jurković vs Miloš Kostić
SBC 30 Revenge, Miro Jurković vs Miloš Kostić

SBC 30 Revenge, Miro Jurković vs Miloš Kostić

Još jedna vrhunska borba očekuje nas na velikoj SBC 30 Revenge manifestaciji u Novom Sadu! Dva dokazana profesionalca, kako na domaćoj tako i internacionalnoj sceni, odmeriće snage u SBC Revenge oktagonu – Miro Jurković i Miloš Kostić!
Miro Jurković, nekadašnji šampion u Engleskoj, gde je osvojio pojas Lion FCa, i borac koji je nastupao u Cage Warriors borilištu i iza sebe ima pobedu nad njihovim šampionom Jamesom Webbom – a ipak, za najveće dostignuće u dosadašnjoj karijeri smatra SBC šampionski pojas, koji je zasluženo osvojio u sada već jednoj od najcenjenijih evropskih organizacija, i dalje želi da ide stopama boraca i šampiona koji su u skorije vreme iz SBCa direktno stigli medju svetsku elitu – Sekulić, Todorović, Pereira, Japa, Alex Leko, itd. U medjuvremenu Miro je učestvovao u najboljoj borbi godine na Brave FC manifestaciji, i pokazao je o kakvom se ratniku i profesionalcu radi, kada je, iako sa slomljenom šakom u prvoj rundi, ostavio srce u kavezu i pružio borbu za pamćenje!
Miro želi da u Novom Sadu 13. marta stigne do velike, jedanaeste, profesionalne pobede, i imaće težak ispit ispred sebe!

Miloš Kostić, borac koji dolazi iz Vranja, spreman je da odradi svoj debi u SBC Revenge oktagonu! Miloš predstavlja Gladijator-tim, i u amaterskim borbama je ostvario zavidan skor od 15-2, i bio je šampion i vice šampion države u A klasi!
U profesionalnoj karijeri ostvario je skor od 7 pobeda i svega 2 poraza, i imao je priliku da u glavnoj borbi večeri nastupi za prestižni Fight Nights Global, u borbi protiv Vladimira Mineeva!
Raduje se prilici da u Srbiji odradi novu veliku borbu, na prestižnoj internacionalnoj SBC Revenge sceni, i pokuša da ostvari najvažniju pobedu dosadašnje karijere, protiv renomiranog protivnika!
Zaista nas očekuje vrhunski spektakl, najviše klase, 13. marta na SBC Revenge 30 manifestaciji !

#sbc #sbc30 #revenge #sbcrevenge #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #novisad