Početna » Najave borbi » SBC 30 Revenge, Predrag Bogdanović vs Stanislav “Pantera” Krofak
SBC 30 Revenge, Predrag Bogdanović vs Stanislav “Pantera” Krofak

SBC 30 Revenge, Predrag Bogdanović vs Stanislav “Pantera” Krofak

Uskoro nas očekuje jubilarno trideseto izdanje najboljeg MMA spektakla u zemlji i regionu, SBC Revenge! Posle veoma aktivne 2020. godine nastavljamo još jače i bolje, novom vrhunskom internacionalnom predstavom, najviše klase!

Prvi par koji predstavljamo svim ljubiteljima MMA sporta jeste odličan duel boraca iz Srbije i Hrvatske, dva dobro poznata imena koja smo imali priliku da gledamo u SBC Revenge oktagonu odmeriće snage 13. marta u Novom Sadu – Predrag Bogdanović vs Stanislav “Pantera” Krofak!

Predrag Bogdanović neporažena je nada Family Fight Teama, i u pet profesionalnih nastupa iza sebe, ostvario je pet uzastopnih pobeda! Predrag ima fizičke i borilačke predispozicije za najveće svetske domete, i u pitanju je mladi ratnik koji u svakom novom nastupu izgleda sve bolje, a činjenica da svakim danom napreduje u svim aspektima MMA čini da sa nestrpljenjem očekujemo njegove nove nastupe! Pedja će pokušati da nastavi svoj pobednički niz i da u svom gradu stigne do velikog, šestog, profi trijumfa!

Bogdanović neće imati nimalo lak zadatak jer ga na drugoj strani očekuje takodje dobro poznato ime iz SBC borilišta, iskusni profesionalac iz Hrvatske, Stanislav Krofak. Stanislav predstavlja Pantera tim i ovo će mu biti četvrti nastup za vodeću regionalnu MMA organizaciju, Serbian Battle Championship. Iskusni zagrebački profesionalac, sa bogatim iskustvom u grepling takmičenjima i osvajač brojnih odličja u amaterskom MMA, daće sve od sebe da u svojoj trinaestoj profesionalnoj MMA borbi stigne do velike pobede, devete u karijeri, i zaustavi popularnog borca iz Novog Sada!

Očekuje nas odličan duel dva dokazana borca koji će zajedno sa ostalim učesnicima ovog velikog spektakla uveličati novosadsku SBC 30 Revenge manifestaciju koja nas, da ponovimo, očekuje 13. marta!

#sbc #sbc30 #revenge #sbcrevenge #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #novisad