Početna » Najave borbi » SBC 30 Revenge, Stefan Negucić vs Aslan Gorgishvili
SBC 30 Revenge, Stefan Negucić vs Aslan Gorgishvili

SBC 30 Revenge, Stefan Negucić vs Aslan Gorgishvili

Još jedan fantastičan duel očekuje nas 13. marta na vrhunskoj SBC 30 Revenge manifestaciji koja se održava u Novom Sadu! Već impresivnom spisku borbi, dodajemo još jednu – Stefan Negucić iz Srbije protiv Aslana Gorgishvilija iz Gruzije!

Očekuje nas vrhunski spektakl, a neporaženi borac iz Beograda, iz Secutor akademije, Stefan Negucić, imaće priliku da verovatno najveći ispit dosadašnje karijere odradi u svojoj drugoj borbi za Serbian Battle Championship, protiv jednog od najvećih potencijala MMA scene iz Gruzije! Stefan iza sebe ima savršen profesionalni MMA skor od osam uzastopnih pobeda – svaka ostvarena prekidom! Reč je o veoma borilački atraktivnom, hrabrom i beskompromisnom borcu koji je spreman za najveće uspehe, i SBC Revenge, kao i za mnoge pre njega (Stefana Sekulića, Duška Todorovića, Michela Pereiru, itd.) predstavlja najbolje mesto za prekretnicu i početak prave svetske internacionalne karijere!

Stefan će ispred sebe imati najteži ispit dosadašnje karijere, borbu protiv dokazanog profesionalca koji nam dolazi iz Gruzije, Aslana Gorgishvilija.
Aslan će po prvi put nastupiti pod SBC Revenge banerom, i daće sve od sebe kako bi ostvario najvažniju profesionalnu pobedu dosadašnje karijere, i tako dokazao i unapredio svoj internacionalni renome, protiv neporaženog srpskog nokautera, i upisao šesti profi trijumf.
Za oba borca ova pobeda bi mogla da bude ona koja će im otvoriti vrata najjačih svetskih MMA organizacija, kao što je već bio slučaj sa brojnim SBC borcima. Dobiće priliku za to u SBC Revenge oktagonu 13. marta!
Nas očekuje istorijski borilački spektakl!

#sbc #sbc30 #revenge #sbcrevenge #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #novisad