Početna » Najave borbi » SBC 30 Revenge, Borislav Nikolić vs Zhyldyzbek Uulu Syimyk
SBC 30 Revenge, Borislav Nikolić vs Zhyldyzbek Uulu Syimyk

SBC 30 Revenge, Borislav Nikolić vs Zhyldyzbek Uulu Syimyk

Još jedna odlična borba očekuje nas 13. marta u Novom Sadu, na jubilarnoj tridesetoj SBC priredbi!

Na SBC 30 Revenge manifestaciji u Novom Sadu ponovo ćemo imati priliku da gledamo neporaženu nadu beogradskog Secutora, Borislava Nikolića!
Borislav je impresivno završio svoj SBC debi na SBC 29 Revenge, gde je završnicom u prvoj rundi stigao do osmog profi trijumfa. Nikolić želi da nastavi besprekoran pobednički niz i ostvari devetu uzastopnu profesionalnu pobedu, koja bi mu otvorila vrata očekivanog internacionalnog uspeha. Borislav je spreman da u Novom Sadu pruži pravi spektakl za sve ljubitelje MMA sporta, i da još jednom odličnom borbom uveliča predstojeći spektakl u Novom Sadu!

Na drugoj strani SBC Revenge borilišta čekaće ga opasni protivnik iz Kirgistana, Zhyldyzbek Uulu Syimyk!
Reč je o borcu koji će debitovati pod SBC Revenge okriljem i koji ima želju da veliki iskorak na internacionalnoj sceni napravi upravo na ovoj velikoj manifestaciji! Reč je o borcu koji je veoma motivisan i koji želi pobedu protiv neporaženog i dokazanog borca kao što je Nikolić! Pobeda na ovoj velikoj SBC Revenge priredbi donela bi mu mnogo, i sedmi profesionalni trijumf u karijeri!

Očekuje nas odlična borba izmedju dva ratnika koja su spremna za veliku internacionalnu karijeru, na SBC 30 Revenge spektaklu u Novom Sadu, 13. marta!

#sbc #sbc30 #revenge #sbcrevenge #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #novisad