Početna » Najave borbi » SBC 30 Revenge, Slobodan “Limp” Maksimović vs Bruno Leandro Soares Lobato
SBC 30 Revenge, Slobodan “Limp” Maksimović vs Bruno Leandro Soares Lobato

SBC 30 Revenge, Slobodan “Limp” Maksimović vs Bruno Leandro Soares Lobato

Vrhunski internacionalni MMA spektakl SBC 30 Revenge će se održati 13. marta 2021. godine u Novom Sadu!
Još jedna fenomenalna internacionalna borba najviše klase je pred nama – srpsko-brazilski duel izmedju dva ratnika u SBC Revenge oktagonu – Slobodan “Limp” Maksimović iz Srbije i njegov protivnik iz Brazila, Bruno Leandro Soares Lobato!

Svima jako dobro poznato ime kada je MMA na ovim prostorima u pitanju, i najbolji domaći borac u lakoj kategoriji, Slobodan Maksimović, nastupiće po četvrti put u SBC Revenge borilištu. Reč je o srpskom profesionalcu sa ogromnim iskustvom u borilačkim sportovima, koji je trenirao i ulazio u profesionalna borilišta širom sveta, i nakon 23 odradjene profesionalne borbe, daće sve od sebe da stigne do važnog, sedamnaestog, trijumfa u profi karijeri koji će ga približiti eventualnom potpisu za neku od najvećih evropskih i svetskih organizacija!

Slobodan neće imati nimalo lak zadatak jer će ga u Serbian Battle Championship Revenge oktagonu čekati dokazano ime brazilskog MMA sporta, renomirani borac, Bruno Soares Lobato, sa neprocenjivim internacionalnim iskustvom tj. odradjenih 64 nastupa u dosadašnjoj MMA karijeri. Pokušaće da stigne do svoje 40. profesionalne pobede u svom drugom nastupu pod Serbian Battle Championship okriljem. Pobeda nad iskusnim i dokazanim protivnikom iz Srbije bila od velikog značaja za profesionalni skor i reputaciju gosta iz Brazila!

SBC 30 Revenge biće velika prilika za dva renomirana borca da stignu do važnog profesionalnog trijumfa i da još jednom potvrde svoj kvalitet na svetskoj MMA sceni!

#sbc #sbc30 #revenge #sbcrevenge #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #novisad