Početna » Najave borbi » SBC 30 Revenge, Ognjen Dimić vs Halil Amir
SBC 30 Revenge, Ognjen Dimić vs Halil Amir

SBC 30 Revenge, Ognjen Dimić vs Halil Amir

13. marta Novi Sad će ugostiti vrhunske MMA borce iz svih krajeva sveta! Trideseta SBC manifestacija doneće još jedan borilački spektakl za pamćenje, a mi ćemo imati priliku da vidimo borbu izmedju dva neporažena talentovana borca, iz Srbije i Turske, Ognjena Dimića i Halila Amira!

Ognjen Dimić je MMA borac koji dolazi iz Sombora i ovo će biti treći nastup za ovog mladog neporaženog udarača pod prestižnim SBC banerom, i potrudiće se da stigne do svoje četvrte profesionalne MMA pobede! Ognjen je juniorski prvak Srbije u sandi, juniorski vicešampion u K1, low kick i ful-kontaktu. Takodje je prvak Vojvodine u sve tri discipline. Zauzeo je peto mesto na prvenstvu Evrope za juniore u K1, i drugo mesto u Srbiji za seniore u “B” klasi, iako je još uvek bio junior. Uspeh koji je imao u udaračkim borilačkim sportovima, Ognjen je uspešno preneo u svoje profesionalne MMA nastupe, i pobedom na SBC 30 Revenge gledaće da nastavi svoj impresivni pobednički niz, i do svakog do sada je došao prekidom, i stigne do četvrtog uzastopnog trijumfa!

Oči u oči sa Ognjenom u SBC Revenge oktagonu naći će se takodje neporaženi profesionalac, iz Turske, Halil Amir!
U svoja tri profesionalna MMA nastupa Halil je ostvario tri uzastopne pobede, takodje prekidima, i spreman je da na velikoj medjunarodnoj MMA manifestaciji kakva je SBC Revenge, upiše četvri trijumf u nizu!

Očekuje nas zanimljiv okršaj dva mlada neporažena borca željna dokazivanja i uspeha, 13. marta, na SBC 30 Revenge priredbi u Novom Sadu!

#sbc #sbc30 #revenge #sbcrevenge #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #novisad