Početna » Najave borbi » SBC 30 Revenge, Benjamin “Benho” Šehić vs Cihan Kaplan
SBC 30 Revenge, Benjamin “Benho” Šehić vs Cihan Kaplan

SBC 30 Revenge, Benjamin “Benho” Šehić vs Cihan Kaplan

Vrhunski fight card koji su organizatori prestižnog MMA spektakla Serbian Battle Championship Revenge pripremili za nas postao je jači za još jedan odličan teškaški okršaj!

Dve velike teškaške nade, iz Bosne i Hercegovine i Turske, odmeriće snage u SBC Revenge oktagonu 13. marta, u Novom Sadu.

Za SBC Revenge ponovo će nastupiti veliki teškaški potencijal iz Bosne i Hercegovine, Benjamin Benho Šehić! Braon pojas u brazilskoj džiju-džici, i dokazano ime u svetu parterne borbe, dvostruki osvajač najsjajnijih odličja na ADCC turnirima u BiH, Turskoj i Hrvatskoj, i prvi takmičar iz Bosne koji je u više navrata proglašavan za borca turnira na regionalnim manifestacijama. Svoj uspeh počeo je uspešno da prenosi u svoju profesionalnu MMA karijeru, ostvarivši dve impresivne pobede završnicama u prvoj rundi kao deo mini teškaškog turnira na SBC 29 Revenge manifestaciji, i imaće priliku da opet dodje do važne pobede, da stigne do trećeg uzastopnog trijumfa na velikom sportskom dogadjaju koji nas uskoro očekuje!

Na drugom kraju SBC Revenge oktagona sačekaće ga beskompromisni i opasni profesionalac koji dolazi iz Turske, Cihan Kaplan!
Reč je takodje o borcu koji iza sebe ima dva profesionalna nastupa, i pokušaće da protiv Šehića stigne do drugog profi trijumfa u karijeri. Turski borac debitovaće ovom prilikom pod SBC banerom, i daće sve od sebe kako bi se u najboljem svetlu predstavio na prestižnoj internacionalnoj sceni, protiv opasnog protivnika iz Bosne i Hercegovine, i tako stigao do pobede koja bi lansirala njegovu internacionalnu karijeru!

Očekuje nas vrhunski spektakl i nastup dva odlična borca iz BiH i Turske, željnih slave i uspeha na internacionalnoj MMA sceni!

#sbc #sbc30 #revenge #sbcrevenge #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #novisad