Početna » Najave borbi » SBC 30 Revenge, Novi protivnik za Predraga Bogdanovića – Tamaz Bochorishvili
SBC 30 Revenge, Novi protivnik za Predraga Bogdanovića – Tamaz Bochorishvili

SBC 30 Revenge, Novi protivnik za Predraga Bogdanovića – Tamaz Bochorishvili

Nažalost, pošto je Stanislav “Pantera” Krofak bio primoran da otkaže učešće na tridesetoj SBC manifestaciji koja se 13. marta održava u Novom Sadu, Predrag Bogdanović dobio je novog protivnika sa kojim će odmeriti snage u oktagonu na SBC 30 Revenge!

Predrag Bogdanović neporažena je nada Family Fight Teama, i u pet profesionalnih nastupa iza sebe, ostvario je pet uzastopnih pobeda! Predrag ima fizičke i borilačke predispozicije za najveće svetske domete, i u pitanju je mladi ratnik koji u svakom novom nastupu izgleda sve bolje, a činjenica da svakim danom napreduje u svim aspektima MMA čini da sa nestrpljenjem očekujemo njegove nove nastupe! Pedja će pokušati da nastavi svoj pobednički niz i da u svom gradu stigne do velikog, šestog, profi trijumfa! Pedja je bez pitanja prihvatio novog opasnog protivnika, i spreman je da još jednom pruži vrhunsku predstavu u svom gradu!

Bogdanović neće imati nimalo lak zadatak jer ga na drugoj strani očekuje iskusni profesionalac iz Gruzije, Tamaz Bochorishvili. Tamazu će ovo će mu biti prvi nastup za vodeću regionalnu MMA organizaciju, Serbian Battle Championship.

Opasni finišer koji je do svih osam profi trijumfa u karijeri stigao završnicama u prvoj rundi, spreman je za najvažniju borbu karijere, protiv neporaženog srpskog ratnika iz Novog Sada, na velikoj internacionalnoj SBC Revenge sceni!

Očekuje nas odličan internacionalni duel dva dokazana borca, koji preferiraju borbu u parteru, i koji će zajedno sa ostalim učesnicima ovog velikog spektakla uveličati novosadsku SBC 30 Revenge manifestaciju koja nas očekuje 13. marta!

#sbc #sbc30 #revenge #sbcrevenge #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #novisad