Početna » Najave borbi » SBC 29 Revenge Stefan Negucić vs Gian “Pitbull” Siqueira
SBC 29 Revenge Stefan Negucić vs Gian “Pitbull” Siqueira

SBC 29 Revenge Stefan Negucić vs Gian “Pitbull” Siqueira

SBC 29 Revenge
Stefan Negucić vs Gian “Pitbull” Siqueira

Fantastičan srpsko-brazilski duel očekuje nas 07. novembra na istorijskoj SBC 29 Revenge manifestaciji koja se održava u Novom Sadu! Već impresivnom spisku borbi, dodajemo i jednu prave svetske klase – Stefan Negucić iz Srbije protiv Giana “Pitbull” Siqueire iz Brazila!
Očekuje nas vrhunski spektakl u novosadskom Spensu, a neporaženi borac iz Beograda, novo pojačanje Secutor akademije, Stefan Negucić, imaće priliku da najveći ispit dosadašnje karijere odradi u svom debiju za Serbian Battle Championship, protiv jednog od najvećih potencijala MMA scene iz Brazila, kog SBC Revenge publika jako dobro poznaje, Giana “Pitbull” Siqueire! Stefan iza sebe ima savršen profesionalni MMA skor od sedam uzastopnih pobeda – svaka ostvarena prekidom! Reč je o veoma borilački atraktivnom, hrabrom i beskompromisnom borcu koji je spreman za najveće uspehe, i SBC Revenge, kao i za mnoge pre njega (Stefana Sekulića, Duška Todorovića, Michela Pereiru, itd.) predstavlja najbolje mesto za prekretnicu i početak prave svetske internacionalne karijere!

Stefan će ispred sebe imati najteži ispit dosadašnje karijere, borbu protiv pravog profesionalca svetske klase, koji je dokazano ime na borilištima širom planete – Giana Siqueire! Naš gost iz Brazila, koji po treći put nastupa pod SBC okriljem, veliko je ime Latinske Amerike sa 22 profi nastupa u bogatoj karijeri, i član je čuvenog Astra Fight Teama. Ovaj opasni borac svetskog renomea ima veliku želju za još jednim nastupom pod okriljem najveće domaće i regionalne MMA organizacije SBC, koja svakim novim spektaklom pokazuje svoj kvalitet i zvanje jedne od najboljih evropskih manifestacija. Gian je nastupao širom sveta i svoj internacionalni renome želi da dokaže i unapredi, protiv neporaženog srpskog ratnika, i tako stigne do devetnaeste profesionalne pobede! Siqueira se takodje nada da bi ova pobeda mogla da bude ona koja će mu otvoriti vrata najjačih svetskih MMA organizacija, kao što je već bio slučaj sa brojnim SBC borcima. Dobiće priliku za to protiv neporaženog i talentovanog Srbina!

Nas očekuje istorijski borilački spektakl!