Početna » Najave borbi » SBC 29 Revenge Jovan Zdelar vs Rade Novaković
SBC 29 Revenge Jovan Zdelar vs Rade Novaković

SBC 29 Revenge Jovan Zdelar vs Rade Novaković

SBC 29 Revenge
Jovan Zdelar vs Rade Novaković

Još jedna odlična borba očekuje nas 07. novembra u SBC Revenge oktagonu u Novom Sadu, na Serbian Battle Championship 29 Revenge manifestaciji. Dva mlada neporažena borca odmeriće snage na najprestižnijoj regionalnoj MMA pozornici!

Jovan Zdelar, mladi borac koji dolazi iz Sremske Mitrovice, i predstavlja Family Fight Team iz Novog Sada, želi da stigne do trećeg uzastopnog profesionalnog trijumfa, i da krene stazama uspeha i najvećih evropskih i svetskih pozornica poput svojih klupskih kolega! Reč je o neporaženom mladom profesionalcu, sa talentom i fizičkim predispozicijama za najveće domete. Ovaj mladi student Fakulteta sporta i fizičke kulture u Novom Sadu, celog zivota je u sportu, bavio se kajakom i karateom. U FFT-u je za kratko vreme napredovao u svim aspektima borba, i publika u našoj zemlji imaće priliku da vidi mogućnosti ovog mladog ratnika, koji zasigurno predstavlja budućnost MMA sporta u našoj zemlji!

Na drugoj strani SBC Revenge oktagona Jovana će sačekati mladi borac iz Kragujevca koji predstavlja BJJ klub Kamino, i svoj drugi profesionalni MMA nastup imaće na velikoj internacionalnoj SBC pozornici – Rade Novaković! Mladi beskompromisni borac daće sve od sebe kako bi ostao neporažen i stigao do drugog profesionalnog trijumfa u MMA karijeri!

Očekuje nas veoma zanimljiv duel dva mlada borca željna uspeha i pobeda, očekujemo pravi rat u SBC Revenge kavezu!