Početna » Najave borbi » SBC 29 Revenge Nemanja “Sledgehammer” Kovač vs Ivan Vladimir
SBC 29 Revenge Nemanja “Sledgehammer” Kovač vs  Ivan Vladimir

SBC 29 Revenge Nemanja “Sledgehammer” Kovač vs Ivan Vladimir

SBC 29 Revenge
Nemanja “Sledgehammer” Kovač vs Ivan Vladimir

Nastavljamo sa predstavljanjem vrhunskog SBC 29 Revenge fight carda koji ćemo imati priliku da vidimo u Novom Sadu 07. novembra, i očekuje nas još jedan veoma zanimljiv duel!

U ovoj internacionalnoj borbi snage će odmeriti bivši SBC šampion lake kategorije, iz Srbije, Nemanja “Sledgehammer” Kovač i njegov protivnik koji dolazi iz Hrvatske, Ivan Vladimir!

Nemanja Kovač je neplanski “uskočio” kao zamenski protivnik za Ivana Vladimira, s toga će se borba održati u catch weight kategoriji do 80 kg. Zahvaljujemo se i jednom i drugom borcu što su prihvatili ovaj meč!
Ivan Vladimir će po prvi put nastupiti pod SBC Revenge banerom, u potrazi za svojom desetom profesionalnom pobedom, i spreman je da nam pruži spektakl i bespoštednu borbu – Ivan je borac sa velikim iskustvom u MMA, kao i u boksu, i daće sve od sebe kako bi se pokazao na prestižnoj SBCovoj sceni i prekinuo pobednički niz Nemanje Kovača. Na drugoj strani, beskompromisni udarač iz Sombora, predstavnik Family Fight Teama, spreman je da u SBC oktagonu susretne najnovijeg rivala i da u velikom stilu pokuša da nastavi pobednički niz i stigne do šeste uzastopne pobede, i trinaestog profi trijumfa u karijeri!

Očekuje nas neizvesna i kvalitetna borba između dva iskusna profesionalca, koji su prihvativši ovu borbu pokazali ratnički duh i profesionalizam, i spremaju nam vrhunski spektakl na MMA priredbi svetskog nivoa!