Početna » Najave borbi » SBC 29 Revenge Satoshi Ishii vs Marko Petković
SBC 29 Revenge Satoshi Ishii vs Marko Petković

SBC 29 Revenge Satoshi Ishii vs Marko Petković

SBC 29 Revenge
Satoshi Ishii vs Marko Petković

Još jedan odličan internacionalni duel uveličaće vrhunsku MMA manifestaciju koja nas očekuje 07. novembra u Novom Sadu – SBC 29 Revenge!

U SBC Revenge oktagonu još jednom će se naći nekadašnji zlatni olimpijac i legenda svetske MMA scene, japanski ratnik sa hrvatskom adresom, i SBC šampion teške kategorije, Satoshi Ishii!
Satoshi, koji je tokom svoje karijere ukrštao rukavice sa najvećim imenima u istoriji ovog sporta, tražiće još jednu veliku pobedu u SBC borilištu – daće sve od sebe kako bi u svom 37. profi nastupu stigao do važnog, dvadeset i četvrtog trijumfa. Očekuje ga težak ispit jer će ga u Novom Sadu čekati veliki potencijal domaće scene, predstavnik Secutor akademije iz Beograda, koji želi da krene stopama klupskog kolege, bivšeg SBC šampiona i UFC borca, Duška Todorovića. Petković će u novom nastupu za SBC Revenge pokušati da nastavi pobednički niz i stigne do najvećeg profesionalnog trijumfa, protiv istinskog svetskog imena i legende sporta!

Gledaćemo zaista neizvesnu borbu, veliki ispit za profesionalca Ishiijevog renomea, kao i veliku priliku za mladog i nadolazećeg borca kao što je Petković!

Očekuje nas istorijski spektakl!

Uskoro ćemo objaviti i preostale borbe svetske klase koje će ljubitelji MMA sporta imati priliku da isprate na SBC 29 Revenge manifestaciji!