Početna » Najave borbi » SBC 29 Revenge Nemanja Uverić vs Pelu “The Nigerian Diamond” Adetola
SBC 29 Revenge Nemanja Uverić vs Pelu “The Nigerian Diamond” Adetola

SBC 29 Revenge Nemanja Uverić vs Pelu “The Nigerian Diamond” Adetola

SBC 29 Revenge
Nemanja Uverić vs Pelu “The Nigerian Diamond” Adetola

Još jedna veoma zanimljiva internacionalna borba očekuje nas 07. novembra u Novom Sadu, na SBC 29 Revenge manifestaciji!
Očekuje nas prava poslastica, neizvesna borba izmedju dva ratnika koji preferiraju borbu na nogama!

O Nemanji Uveriću znamo sve, jedan je od poznatijih boraca u zemlji o regionu, i uvek je spreman na beskompromisnu borbu i udaračke razmene, i nakon pobedničkog niza od tri uzastopne pobede, verujemo da nas očekuje još bolje izdanje subotičkog nokautera iz Family Fight Teama na narednom SBC spektaklu, u pokušaju da upiše najvažniji deseti profesionalni trijumf!

Na drugoj strani SBC Revenge oktagona čekaće ga Pelu “The Nigerian Diamond” Adetola, opasni udarač iz Engleske koji po drugi put dolazi na Serbian Battle Championship. Prošli put se borio protiv renomiranog profesionalca i legende sporta kao što je Fabio Maldonado, i izgubio borbu sudijskom odlukom nakon sve tri odradjene runde. Reč je o eksplozivnom udaraču sa velikim iskustvom u kikboksu i mešovitim borilačkim sportovima, koji je izmedju ostalih nastupao na renomiranim engleskim manifestacijama BAMMA i Cage Warriors. Pelu će dati sve od sebe da iskoristi novu priliku u Srbiji, i stigne do velike pobede protiv domaćeg borca koji je u sjajnoj takmičarskoj formi!

Očekuje nas istorijsko borilačko veče u Novom Sadu 07. novembra!