Početna » Najave borbi » SBC 29 Revenge Slobodan Maksimović vs Sergio De Jesus Santos “Bananeira”
SBC 29 Revenge Slobodan Maksimović vs Sergio De Jesus Santos “Bananeira”

SBC 29 Revenge Slobodan Maksimović vs Sergio De Jesus Santos “Bananeira”

SBC 29 Revenge
Slobodan Maksimović vs Sergio De Jesus Santos “Bananeira”

Vrhunski internacionalni MMA spektakl SBC 29 Revenge će se održati 07. novembra 2020. godine u Novom Sadu!
Još jedna fenomenalna internacionalna borba najviše klase je pred nama – srpsko-brazilski duel izmedju dva ratnika SBC Revenge oktagonu – Slobodan “Limp” Maksimović iz Srbije i njegov protivnik iz Brazila, Sergio De Jesus Santos “Bananeira”!

Svima jako dobro poznato ime kada je MMA na ovim prostorima u pitanju, i najbolji domaći borac u lakoj kategoriji, Slobodan Maksimović, nastupiće po treći put u SBC Revenge borilištu. Maksimović je borac sa ogromnim iskustvom u borilačkim sportovima, koji je trenirao i ulazio u profesionalna borilišta širom sveta, i nakon 22 odradjene profesionalne borbe, daće sve od sebe da stigne do najvažnijeg, sedamnaestog, trijumfa u profi karijeri koji će ga ponovo približiti SBC šampionskom pojasu i eventualnom potpisu za neku od najvećih evropskih i svetskih organizacija!

Slobodan neće imati nimalo lak zadatak jer će ga u Serbian Battle Championship heksagonu čekati veliki potencijal brazilskog MMA sporta, koji je pored nastupa u Brazilu i u Evropi, nastupao za drugu najveću svetsku MMA promociju, Bellator FC, gde je pružio fantastičnu borbu i izgubio tek sudijskim preglasavanjem. Reč je o mladom i beskompromisnom borcu koji je željan uspeha i slave na velikim svetskim pozornicama. Jedva čeka priliku da nastupi na prestižnoj SBC Revenge manifestaciji u Novom Sadu, i protiv ovako renomiranog protivnika lansira svoju karijeru još jednom u pravcu Bellatora, ili pak UFCa!

SBC 29 Revenge biće velika prilika za dva renomirana borca da stignu do važnog profesionalnog trijumfa i da još jednom potvrde svoj kvalitet na svetskoj MMA sceni!