Početna » Najave borbi » SBC 29 Revenge Nikola Egić vs Milan “Zolhan” Stanojković
SBC 29 Revenge Nikola Egić vs Milan “Zolhan” Stanojković

SBC 29 Revenge Nikola Egić vs Milan “Zolhan” Stanojković

SBC 29 Revenge
Nikola Egić vs Milan “Zolhan” Stanojković

Još jedna odlična borba očekuje nas 07. novembra u Novom Sadu na prestižnoj SBC Revenge pozornici – dva mlada ratnika željna dokazivanja i velikih pobeda na internacionalnoj sceni spremni su za veliki okršaj – Nikola Egić vs Milan “Zolhan” Stanojković!
Nikola Egić jedan je od najvećih potencijala Family Fight Teama, i u moru vrhunskih profesionalaca u FFT redovima, Nikola se ističe kao borac od kojeg se zaista očekuju vrhunski rezultati – reč je o mladom ratniku koji poseduje ogroman talenat, nesvakidašnji atletizam i neiscrpan borilački potencijal, i nakon NC borbe na prethodnom SBCu, spreman je da se pokaže u najboljem svetlu i stigne do prvog profesionalnog trijumfa na velikoj sceni!

Na drugoj strani SBC Revenge oktagona mladog Egića dočekaće Milan “Zolhan” Stanojković, borac iz Vranja, koji nakon pet odradjenih profesionalnih borbi, u svom SBC debiju, želi da pod reflektorima najbolje regionalne organizacije stigne do velikog, najvažnijeg trijumfa, i pobedi mladog nadolazećeg borca iz Novog Sada od kojeg se očekuje samo najbolje!

SBC 29 Revenge velika je prilika za ove mlade profesionalce da istaknu svoje ime na sve jačoj domaćoj i internacionalnoj sceni, i da nastupe na istorijskoj priredbi čiji će fight card ugostiti veliki broj dokazanih svetskih i domaćih MMA imena!