Početna » Najave borbi » SBC 29 Revenge Marko Đorđević vs Benjamin “Benho” Šehić
SBC 29 Revenge Marko Đorđević vs Benjamin “Benho” Šehić

SBC 29 Revenge Marko Đorđević vs Benjamin “Benho” Šehić

SBC 29 Revenge
Marko Đorđević vs Benjamin “Benho” Šehić

Istorijski fight card koji su organizatori prestižnog MMA spektakla Serbian Battle Championship Revenge pripremili za nas postao je jači za još jedan odličan teškaški okršaj!

Dve velike teškaške nade, iz Srbije i iz Bosne i Hercegovine odmeriće snage u SBC Revenge oktagonu 07. novembra, u Novom Sadu.
Srpski ratnik, koji nam dolazi iz Niša, spreman je za svoj profesionalni debi pod reflektorima jedne od najboljih evropskih organizacija – Marko Đorđević!

Reč je o beskompromisnom mladom borcu koji se sa velikim uspehom takmičio u udaračkim borilačkim sportovima, prvenstveno u kikboksu, ali i u amaterskom MMA, gde je dva puta bio šampion države! Marko je vrhunski atleta koji je više nego spreman da zapliva u profesionalnim MMA vodama i pred sobom ima najveći ispit karijere!

Na drugom kraju Serbian Battle Championship Revenge oktagona sačekaće ga veliki teškaški potencijal iz Bosne i Hercegovine, Benjamin Benho Šehić! Braon pojas u brazilskoj džiju-džici, i dokazano ime u svetu parterne borbe, dvostruki osvajač najsjajnijih odličja na ADCC turnirima u BiH, Turskoj i Hrvatskoj, i prvi je takmičar iz Bosne koji je u više navrata proglašavan za borca turnira na regionalnim manifestacijama. Svoj uspeh želi da prenese i u profesionalnu MMA karijeru, i imaće priliku da to učini na SBC Revenge manifestaciji za pamćenje, u Novom Sadu!

Fizičke predispozicije, atletizam i tehnika ovih momaka koji su u svojim cenjenim sportovima postigli ogroman uspeh, garantuje nam da u teškoj kategoriji u regionu predstoji svetla budućnost!
Očekuje nas vrhunski spektakl i nastup dva odlična borca iz Srbije i BiH željnih slave i uspeha na internacionalnoj MMA sceni!