Početna » Najave borbi » SBC 27 Revenge, Julio Cesar “Gaucho” Araujo vs Nathan “Shogun” Oliveira
SBC 27 Revenge, Julio Cesar “Gaucho” Araujo vs Nathan “Shogun” Oliveira

SBC 27 Revenge, Julio Cesar “Gaucho” Araujo vs Nathan “Shogun” Oliveira

SBC 27 Revenge
Julio Cesar “Gaucho” Araujo vs Nathan “Shogun” Oliveira

Još jedan odličan borilački par dodat je na najjači SBC fight card do sada – dva dokazana profesionalca iz Brazila takodje će odmeriti snage u SBC borilištu 14. marta u Vrbasu!

Renomirani predstavnik MMA scene iz Brazila sa impresivnim profesionalnim skorom od 8 pobeda i svega 1 poraza, sa 5 atraktivnih završnica iza sebe, Julio Cesar “Gaucho” Araujo, spreman je za svoj debi pod banerom najprestižnije regionalne i jedne od najcenjenijih evropskih organizacija – Serbian Battle Championship!
Julio Cesar pokušaće da u CFK u Vrbasu, protiv svog sunarodnjaka, nastavi pobednički niz i stigne do najvažnije profi pobede koja bi mu otvorila put ka najvećim svetskim MMA pozornicama!
Julio Cesara će u SBC kavezu čekati opasni i atraktivni protivnik, Nathan “Shogun” Oliveira, koji je do svih svojih pobeda u karijeri stigao prekidima, uglavnom nokautom ili tehničkim nokautom, i takodje će svoju veliku priliku tražiti u svom SBC debiju u pokušaju da stigne do novog impresivnog trijumfa!
Očekuje nas neizvesna borba i pravi spektakl koji će svojim kvalitetom dodatno unaprediti istorijski SBC 27 Revenge spisak borbi!