Početna » Najave borbi » SBC 27 Revenge, Junior “Baby” Albini vs Dritan “The Furious” Barjamaj
SBC 27 Revenge, Junior “Baby” Albini vs Dritan “The Furious” Barjamaj

SBC 27 Revenge, Junior “Baby” Albini vs Dritan “The Furious” Barjamaj

SBC 27 Revenge
Junior “Baby” Albini vs Dritan “The Furious” Barjamaj

Najjači Serbian Battle Championship događaj do sada ugostiće još jedan fenomenalan internacionalni duel između dva iskusna profesionalca iz različitih krajeva sveta! SBC 27 Revenge koji se 14. marta održava u Vrbasu pružiće nam priliku da uživamo u još jednom MMA duelu najviše svetske klase – Junior “Baby” Albini vs Dritan “The Furious” Barjamaj!
Još jedan borac najvišeg svetskog ranga se vraća u SBC, borac koji je svoju karijeru u najjačoj svetskoj MMA organizaciji, UFC, započeo ubrzo nakon impresivne pobede u SBC heksagonu 2016. godine!
Eksplozivni teškaš iz Brazila, koji je u najelitnijem MMA društvu današnjice, nakon nokauta večeri nad Timothyjem Johnsonom u svom UFC debiju, imao priliku da legendarni Oktagon deli sa velikim imenima MMA sporta kao što su bivši svetski šampion Andrei Arlovski, najbolji parteraš u teškoj kategoriji Alexey Oleynik, te neporaženi opasni nokauter iz Surinama, Jairzinho Rozenstruik.
Junior Albini namerava da se izbori za povratak u UFC, i kao mnogi vrhunski borci pre njega, procenio je da je SBC najdirektniji i najbolji put za ovu misiju! Prva prepreka biće mu iskusni i opasni borac albanskog porekla koji stiže iz Austrije – Dritan “The Furious” Barjamaj! Dritan je beskompromisni profesionalac sa velikim iskustvom u kikboksu i na internacionalnoj MMA sceni sa blizu 40 profesionalnih MMA nastupa! U svom SBC debiju Dritan će dati sve od sebe kako bi protiv ovog UFC veterana stigao do najvažnije pobede karijere, i pružio istorijsku borbu za sve ljubitelje Serbian Battle Championship priredbi. Rizik i ulog su veliki, ali bi uspeh za Barjamaja mogao predstavljati prekretnicu karijere koja bi mu otvorila mnoga vrata na internacionalnoj MMA sceni!
Očekuje nas vrhunski sportski događaj 14. marta u Vrbasu, istorijsko sportsko veče za pamćenje!