Početna » Najave borbi » SBC 27 Revenge, Nemanja Uverić vs Stanislav “Pantera” Krofak
SBC 27 Revenge, Nemanja Uverić vs Stanislav “Pantera” Krofak

SBC 27 Revenge, Nemanja Uverić vs Stanislav “Pantera” Krofak

SBC 27 Revenge
Nemanja Uverić vs Stanislav “Pantera” Krofak

Novi protivnik za Nemanju Uverića na SBC 27 Revenge 14. marta u Vrbasu – Stanislav “Pantera” Krofak

Još jedna promena na najboljem SBC fight cardu do sada, i ipak novi protivnik za nokautera iz Subotice!
Nažalost, opasni nigerijski borac koji je nedavno najavljen kao Uverićev rival, iz tehničkih razloga neće biti u mogućnosti da do zakazanog datuma dobije vizu za Srbiju, tako da će njegov SBC nastup biti odložen za narednu veliku SBC manifestaciju koja se već 24. aprila održava u Odžacima!
O Nemanji Uveriću znamo sve, kao jednom od poznatijih boraca u zemlji o regionu koji je uvek spreman na beskompromisnu borbu i udaračke razmene, i nakon strahovitog nokauta kojim je stigao do velike pobede na SBCu 25 Revenge, verujemo da nas očekuje još bolje izdanje subotičkog nokautera u pokušaju da upiše osmi profesionalni trijumf!
Nemanja je pravi ratnik koji ne bira protivnike i uvek bez oklevanja prihvata borce koji kao i on idu samo na prekid i tako će biti i u ovom meču, zato se i uklopio u naš sistem i samo takvi borci su i dobrodošli u SBC Revenge!

Na drugoj strani SBC heksagona čekaće ga novi protivnik, dobro poznato ime regionalne scene i SBC manifestacija, Stanislav “Pantera” Krofak! Ovaj borac dolazi iz Hrvatske i predstavlja Pantera tim. Stanislavu će ovo biti treći nastup za vodeću regionalnu MMA organizaciju, Serbian Battle Championship. Iskusni hrvatski borac, sa bogatim iskustvom u grepling takmičenjima i osvajač brojnih odličja u amaterskom MMA, daće sve od sebe da u svojoj dvanaestoj profesionalnoj MMA borbi stigne do velike pobede, devete u karijeri, i zaustavi popularnog borca iz Srbije, i nastavi pobednički niz na najbolji mogući način. Beskompromisni hrvatski borac je spreman za novi profesionalni nastup u i daće sve od sebe kako bi odradio još jedan vrhunski meč na internacionalnoj sceni, ovog puta pred publikom u Vrbasu, na istorijskom SBC fight cardu!

Ne propustite ovaj vrhunski dvoboj, jer verujemo da nas očekuje pravi rat u Serbian Battle Championship kavezu 14. marta u CFK u Vrbasu!