Početna » Najave borbi » SBC 26 Vladimir Vasilyev vs Tarhan “The Hulk” Ibragimov
SBC 26 Vladimir Vasilyev vs Tarhan “The Hulk” Ibragimov

SBC 26 Vladimir Vasilyev vs Tarhan “The Hulk” Ibragimov

SBC 26
Vladimir Vasilyev vs Tarhan “The Hulk” Ibragimov

Još jedan veoma interesantan internacionalni MMA dvoboj očekuje nas u Gradskoj hali “Mostonga” u Somboru 16. februara na Serbian Battle Championship 26 priredbi! U ovom konkretnom slučaju reč je o dva vrhunska nadolazeća MMA profesionalca koji žele da unaprede svoju karijeru velikom pobedom na sve popularnijoj SBC sceni!
U SBC heksagonu snage će odmeriti borac iz Rusije, Vladimir Vasilyev, i još jedan ruski borac, iz Čečenije, sa austrijskom adresom, Tarhan “The Hulk” Ibragimov!

Vladimir Vasilyev je neporaženi ruski MMA borac sa impresivmim profesionalnim skorom od pet uzastopnih pobeda. Dobro je poznato ime ljubiteljima MMA sporta u Rusiji, i sada je vreme da se istakne na velikoj internacionalnoj pozornici. Vladimir će debitovati na Serbian Battle Championship sceni, na dvadeset i šestoj manifestaciji pod okriljem SBC brenda, na novoj priredbi koju najbolja regionalna MMA organizacija organizuje u Somboru. Vasilyev će na ovoj velikoj sportskoj manifestaciji odraditi svoju šestu profesionalnu borbu u mešovitim borilačkim sportovima, protiv veoma opasnog protivnika, i pokušaće da stigne do svog šestog profesionalnog trijumfa u nizu. Reč je o beskompromisnom borcu koji konstantno ide napred i koji nikada u karijeri nije došao do sudijske odluke. Sigurni smo da će ostaviti srce u kavezu kako bi stigao do jedne od najvažnijih pobeda u karijeri, a publici pružio borbu za pamćenje!
Tarhan “The Hulk” Ibragimov stiže u Srbiju kako bi odradio svoj drugi nastup za elitnu srpsku MMA promociju. Čečenski borac važi za jednog od najvećih evropskih potencijala kada je o mešovitim borilačkim sportovima reč. Vlasnik je ISKA i Vendetta šampionskih pojaseva, i ima impresivan profesionalni skor od šest pobeda, svega jednog poraza, i jedne No Contest borbe. Tarhan je do svih šest profi pobeda stigao prekidima/završnicom u prvoj rundi, što dovoljno govori o koliko atraktivnom borcu je reč. Dve pobede je ostvario nokautom/tehničkim nokautom, a u četiri je prisilio protivnike na predaju.

Na SBC 26 priredbi u Somboru imaće težak ispit protiv Vasilyeva, ali je spreman da se predstavi u najboljem izdanju i da stigne do važne pobede na jednoj od najboljih evropskih manifestacija.
Nas očekuje još jedna odlična borba i pravi rat u kavezu, a publiku u Somboru i u našoj zemlji još jedna MMA borba visoke klase!

Budite deo medjunarodnog spektakla Serbian Battle Championship 26, 16. februara, u hali “Mostonga” u Somboru, i dodjite da zajedno podržimo najbolje borce!

#sbc #sbc26 #mma #serbia #sombor #serbianbattlechampionship #srbija