Početna » Najave borbi » SBC 26 Rifat Prušević vs Stefan Pecevski
SBC 26 Rifat Prušević vs Stefan Pecevski

SBC 26 Rifat Prušević vs Stefan Pecevski

SBC 26
Rifat Prušević vs Stefan Pecevski

Na vrhunskoj Serbian Battle Championship priredbi u Somboru očekuje nas mnoštvo odličnih MMA borbi! Imamo priliku da vam predstavimo još jedan veoma interesantan meč, koji će se održati 16. februara! Dva mlada borca, iz Srbije i Makedonije, odmeriće snage u SBC heksagonu – Rifat Prušević, srpski borac iz Novog Pazara, i predstavnik MMA & BJJ kluba Secutor iz Beograda, i Stefan Pecevski, mladi borac iz Makedonije koji predstavlja The Strongest MMA Team!

Mladi predstavnik Secutor kluba iz Beograda, Rifat Prušević, na Serbian Battle Championship 26 priredbi u Somboru po treći put će nastupiti pod SBC okriljem. Veliki potencijal domaće i regionalne MMA scene iza sebe ima veliki broj borbi u amaterskoj i poluamaterskoj konkurenciji. U svom MMA debiju, na SBCu 20, ostvario je impresivnu pobedu prekidom u prvoj rundi. Rifat će u Somboru pokušati da stigne do drugog profesionalnog trijumfa. Imaće veoma težak zadatak protiv nezgodnog makedonskog borca, ali će njegov nastup u Somboru biti i velika prilika da na prestižnoj internacionalnoj sceni dodje do važne pobede!
Rifata će na drugoj strani SBC heksagona čekati mladi i talentovani potencijal makedonske MMA scene, koji po prvi put nastupa pod Serbian Battle Championship banerom, Stefan Pecevski. Stefan Pecevski iza sebe ima iskustvo na amaterskim i BJJ takmičenjima, kao i četiri profesionalna nastupa, od kojih je u tri uspeo da stigne do pobede, a jedna borba je završena nerešenim rezultatom. Reč je o velikom potencijalu regionalne scene koji želi da priliku na velikoj SBC manifestaciji iskoristi u potpunosti, i pokaže sve svoje iskustvo i kvalitet koji neosporno poseduje. U Somboru će gledati da nastavi pobednički niz i stigne do četvrte pobede u karijeri protiv mladog talentovanog srpskog borca!

Očekuje nas veoma zanimljiv duel dva nadolazeća ratnika željna uspeha i pobeda, koji su spremni da preko SBC heksagona izgrade ime i karijere na sve jačoj regionalnoj i evropskoj MMA sceni – očekujemo pravi rat u kavezu!

#sbc #sbc26 #mma #serbia #sombor #serbianbattlechampionship #srbija