Početna » Najave borbi » SBC 26 Main Event – Alexandr Neteg vs Talekh “The Azerbaijan Terminator” Nadzhafzade
SBC 26 Main Event – Alexandr Neteg vs Talekh “The Azerbaijan Terminator” Nadzhafzade

SBC 26 Main Event – Alexandr Neteg vs Talekh “The Azerbaijan Terminator” Nadzhafzade

SBC 26 Main Event
Alexandr Neteg vs Talekh “The Azerbaijan Terminator” Nadzhafzade

Serbian Battle Championship vraća se u Sombor 16. februara 2020. godine sa još jednom vrhunskom internacionalnom MMA manifestacijom. Očekuje nas prestižna sportska borilačka predstava najvišeg nivoa, a predvodiće je dva ratnika koje ovom prilikom predstavljamo!

Main Event, glavna borba večeri 26. SBC manifestacije koja će se održati u Gradskoj hali “Mostonga” biće duel dva profesionalca, iz Rusije i Azerbejdžana, koji će na SBCu tražiti priliku da unaprede i usmere svoju internacionalnu karijeru.
Alexandr Neteg, neporaženi borac iz Krasnodara, iz Rusije, po prvi put stiže u Srbiju kako bi nastupio na velikoj SBC pozornici, i stigao do najvažnije pobede u karijeri. Alexandr je do svojih pobeda stizao prekidima (nokautima i završnicama), i reč je o beskompromisnom i atraktivnom borcu, koji namerava da nastavi svoj pobednički niz, i stigne do velike pobede nad znatno iskusnijim protivnikom.
Alexandra će na drugoj strani SBC heksagona čekati iskusni MMA profesionalac iz Azerbejdžana, dokazano ime i jedan od najboljih evropskih boraca u svojoj kategoriji, Talekh “The Azerbaijan Terminator” Nadzhafzade!
Talekh je borac koji je u svojih 15 profesionalnih nastupa upisao čak 11 impresivnih pobeda i izgradio svoj renome na evropskoj MMA sceni. Bivši M-1 borac u SBC borilištu traži najveću profesionalnu pobedu protiv neporaženog ruskog borca, i daće sve od sebe da u svom Serbian Battle Championship debiju pokaže kvalitet i iskustvo, i otvori sebi vrata ka najvećim svetskim MMA organizacijama!

Očekuje nas neizvesna borba najvišeg ranga, i ona je samo deo onoga što su organizatori pripremili za somborsku publiku 16. februara!

#sbc #sbc26 #mma #serbia #sombor #serbianbattlechampionship #srbija