Početna » Najave borbi » SBC 26 Veljko Stojković vs Hidayat Mammadov
SBC 26  Veljko Stojković vs Hidayat Mammadov

SBC 26 Veljko Stojković vs Hidayat Mammadov

SBC 26
Veljko Stojković vs Hidayat Mammadov

Još jedna veoma zanimljiva internacionalna MMA borba održaće se u Gradskoj hali “Mostonga” u Somboru, 16. februara, na dvadeset i šestoj internacionalnoj SBC manifestaciji!
U SBC heksagonu rukavice će ukrstiti dva talentovana mlada momka, iz Srbije i Turske – Veljko Stojković i Hidayat Mammadov!

Prvobitno zakazani protivnik za Mammadova, nažalost, bio je primoran da otkaže nastup, i mladi srpski borac iz Vranja, Veljko Stojković, pristao je da u borbu udje kao zamena!
Veljko je borac koji će svoju treću profesionalnu i prvu borbu na Serbian Battle Championshipu odraditi u gradu Somboru, 16. februara. Reč je o borcu koji će pokušati da do druge profesionalne pobede stigne na velikoj medjunarodnoj pozornici u svom SBC debiju, i istakne svoje ime na domaćoj i regionalnoj sceni, protiv nezgodnog Hidayata Mammadova.
Mammadov takodje po prvi put nastupa pod Serbian Battle Championship banerom, u svom profesionalnom MMA debiju. Hidayat želi da u profi vode udje na velika vrata, na prestižnoj SBC sceni i da pokaže svoj kvalitet pred publikom u prepunoj hali Mostonga, i stigne do velike profesionalne pobede.

Očekuje nas zaista pravi sudar mladih boraca željnih uspeha i pobeda u MMA borilištu, koji su spremni da pruže vrhunsku predstavu i beskompromisnu borbu vernoj SBC publici u Somboru na SBC 26 manifestaciji!

#sbc #sbc26 #mma #serbia #sombor #serbianbattlechampionship #srbija