Početna » Najave borbi » SBC 26 Maxim Kolosov vs Edis Bešić
SBC 26 Maxim Kolosov vs Edis Bešić

SBC 26 Maxim Kolosov vs Edis Bešić

SBC 26
Maxim Kolosov vs Edis Bešić

Još jedan veoma interesantan internacionalni borilački par imaćemo priliku da gledamo u Somboru 16. februara, na Serbian Battle Championship 26 priredbi, koja se održava u Gradskoj hali Mostonga!
Dva iskusna ratnika, iz Rusije i Bosne i Hercegovine, ukrstiće rukavice u SBC heksagonu!

Teškaški profesionalac iz Rusije, iz Krasnodara – Maxim Kolosov, dolazi na svoj drugi nastup pod okriljem najbolje regionalne MMA organizacije, SBC! Kolosov je spreman da svoj deseti profesionalni nastup odradi u Srbiji, ponovo na SBCu. Renome koji SBC potvrdjuje u prethodnih 25 turnira, i koji gradi iznova svakom novom manifestacijom sve više budi interes MMA boraca širom planete, koji žele da karijeru podignu na viši nivo dobrim rezultatima pod Serbian Battle Championship banerom! Maxim Kolosov iza sebe ima šest profesionalnih trijumfa, i u Somboru 16. februara pokušaće da ostvari veoma bitnu sedmu profi pobedu, i otvori sebi vrata vrhunske internacionalne karijere i zaradi priliku da napadne šampionski pojas. Videćemo da li će u tome uspeti, očekuje ga težak ispit protiv beskompromisnog i uspeha željnog borca iz BiH, takodje povratnika u SBC kavez, Edisa Bešića!
Reč je o veoma opasnom udaraču koji konstantno pokušava da borbu privede kraju, i verujemo kako stilski ova borba pruža veoma zanimljiv okršaj dva borca na sredini SBC heksagona. Ruski teškaški prospekt, Kolosov, imace težak zadatak protiv neustrašivog ratnika iz Bosne, a mi ćemo imati priliku da uživamo u još jednom atraktivnom internacionalnom MMA okršaju!
Očekuje nas pravi rat u kavezu 16. februara u Somboru!

#sbc #sbc26 #mma #serbia #sombor #serbianbattlechampionship #srbija