Početna » Najave borbi » SBC 26 Dragan Dešić – Novi protivnik za Nenada Rajića
SBC 26  Dragan Dešić – Novi protivnik za Nenada Rajića

SBC 26 Dragan Dešić – Novi protivnik za Nenada Rajića

SBC 26
Dragan Dešić – Novi protivnik za Nenada Rajića

Nažalost, mladi Somborac i debitant u SBC heksagonu, Quinton Vander Heyden, bio je primoran da otkaže nastup usled povrede. Organizatori su učinili sve u svojoj moći i u poslednjem momentu su pronašli kvalitetnog zamenskog borca. U svakom slučaju još jedan veoma zanimljiv borilački par obradovaće publiku u Somboru! Na Serbian Battle Championship 26 priredbi snage će odmeriti proslavljeni sportista, Dragan Dešić i Nenad Rajić!

Dokazani sportista domaće scene, član reprezenacije Srbije, Dragan Dešić spreman je za svoj drugi nastup na Serbian Battle Championship priredbi! Dokazani pedigre i zavidne rezultate postignute na rvačkoj sceni, Dragan će pokušati da prenese u svoju profesionalnu MMA karijeru. Dragan je višestruki reprezentaticvac, član olimpijskog tima 2012. godine. Dešić je 4 puta osvajao mediteranske medalje, i više puta je bio prvak države. Takodje je višestruki učesnik evropskih i svetskih prvenstava!
Dragana Dešića će u SBC kavezu dočekati već najavljeni veliki potencijal Vale Tudo Srbija tima, pripadnik MUPa i bivši džudista, Nenad Rajić!

Pridružite nam se na Serbian Battle Championship 26 u Somboru i budite deo još jednog vrhunskog MMA spektakla!

#sbc #sbc26 #mma #serbia #sombor #serbianbattlechampionship #srbija