Početna » Najave borbi » SBC 26 Oleg Manzhuev vs Naser “Wandering Fighter” Kalantari
SBC 26 Oleg Manzhuev vs Naser “Wandering Fighter” Kalantari

SBC 26 Oleg Manzhuev vs Naser “Wandering Fighter” Kalantari

SBC 26
Oleg Manzhuev vs Naser “Wandering Fighter” Kalantari

Pred nama je još jedan veoma interesantan medjunarodni MMA duel koji će se odigrati 16. februara u Gradskoj hali “Mostonga” u Somboru, na SBCu 26!

Dva borca, iz Rusije i Irana, dobiće novu priliku da zablistaju u SBC heksagonu pred brojnom publikom u Somboru!

Prvi borac kojeg predstavljamo je MMA profesionalac koji po drugi put nastupa za Serbian Battle Championship, neporaženi ruski prospekt, Oleg Manzhuev! Oleg dolazi iz Krasnodara iz Rusije i spreman je da svoj besprekorni profesionalni skor od 6 uzastopnih pobeda stavi na test pred publikom u Somboru. Reč je o velikom potencijalu koji je željan velikih borbi i dokazivanja na internacionalnoj sceni. Želi da se publici u Srbiji po drugi put predstavi na najbolji mogući način i da na gostujućem terenu stigne do sedmog profesionalnog MMA trijumfa!

Na drugoj strani borilišta čekaće ga gost koji nam stiže iz Irana – Naser Kalantari, u pokušaju da svoju MMA karijeru podigne na najviši mogući nivo u svom drugom SBC nastupu. Kalantari iza sebe ima pet profesionalnih MMA nastupa, u četiri borbe je bio pobednik i u svakoj od tih borbi je stigao do impresivne pobede prekidom, uglavnom u prvoj rundi. Reč je o jednom od najvećih MMA potencijala iz Irana, a renome koji Naser ima kada je njegova rvačka karijera u pitanju govori sam za sebe – reč je o rvaču koji je osvajao odličja na medjunarodnim pozornicama širom sveta.

Očekuje nas zaista neizvesna borba i pravi rat u SBC borilištu!
Nabavite svoje ulaznice na vreme i budite deo vrhunskog MMA spektakla SBC 26 koji se održava u somborskoj hali Mostonga 16. februara!

#sbc #sbc26 #mma #serbia #sombor #serbianbattlechampionship #srbija