Početna » Najave borbi » SBC 26 Djordje Stojanović vs Haris Kesetović
SBC 26 Djordje Stojanović vs Haris Kesetović

SBC 26 Djordje Stojanović vs Haris Kesetović

SBC 26
Djordje Stojanović vs Haris Kesetović

Pred nama je još jedan veoma zanimljiv MMA duel koji ćemo gledati 16. februara u Gradskoj hali “Mostonga” u Somboru, na SBCu 26!

Serbian Battle Championship predstavlja veliku priliku za mlade i nadolazeće borce da na velikoj sceni steknu iskustvo i istaknu se pred domaćom, regonalnom i internacionalnom MMA publikom!
SBC je svakako izgradio ugled prestižne evropske organizacije koja je postala najbrži put iskusnim profesionalcima ka najvećim svetskim MMA organizacijama, i to uveliko predstavlja veliki plus i u gradjenju karijera nadolazećih mladih nada sporta.
Dva borca, iz Srbije i Bosne i Hercegovine, dobiće priliku da zablistaju u SBC heksagonu pred publikom u Somboru!

Mladi borac iz Srbije je MMA profesionalac koji po prvi put nastupa za Serbian Battle Championship, i neporaženi je prospekt Theogenes MMA Fighting Teama, Djordje Stojanović! Djordje iza sebe ima četiri uzastopna trijumfa, i gledaće da ostane neporažen, nastavi pobednički niz i stigne do najvažnije pobede u karijeri na velikoj internacionalnoj pozornici!
Djordje će odmeriti snage sa opasnim mladim protivnikom iz Bosne i Hercegovime, Harisom Kesetovićem. Haris takodje u Somboru debituje za SBC, i pokušaće da stigne do druge profesionalne pobede u karijeri. Očekuje ga težak zadatak, ali i prilika da svoju profi karijeru usmeri na pravi put i istakne svoje ime na najbolji mogući način!
Očekuje nas neizvesna borba dva mlada borca željna dokazivanja i uspeha, 16. februara u somborskoj hali Mostonga!

#sbc #sbc26 #mma #serbia #sombor #serbianbattlechampionship #srbija