Početna » Najave borbi » SBC 26 Quinton Vander Heyden vs Nenad Rajić
SBC 26 Quinton Vander Heyden vs Nenad Rajić

SBC 26 Quinton Vander Heyden vs Nenad Rajić

SBC 26
Quinton Vander Heyden vs Nenad Rajić

Još jedna veoma zanimljiva borba održaće se u Gradskoj hali “Mostonga” u Somboru, 16. februara, na dvadeset i šestoj internacionalnoj SBC manifestaciji!
U SBC heksagonu rukavice će ukrstiti dva momka iz Srbije – Quinton Vander Heyden iz Sombora i Nenad Rajić iz Beograda!

Domaći borac koji će svoj profi debi i prvu borbu na Serbian Battle Championshipu odraditi u svom gradu Somboru, pred svojom porodicom, prijateljima i sugradjanima, Quinton Vander Heyden, rođen je u Belgiji i sa samo dve godine je došao da živi u Sombor. Počeo je da trenira Luta Livre u Family Fight Team-u Sombor. Višestruki je državni prvak u mlađim kategorijama (kadeti i juniori) do 70kg. Trenutno živi i takmiči se za United Kingdom BJJ Exeter gde je imao jako puno uspeha! Ovaj mladi ratnik iz Sombora pokušaće da svoje uspehe kada je o parternoj borbi reč nastavi i u MMA borilištu, na velikoj medjunarodnoj pozornici, i spreman je da pred svojom publikom u Somboru zablista i započne uspešnu profi MMA karijeru!
Imaće veliki ispit ispred sebe, jer ga na drugoj strani SBC heksagona čeka veliki potencijal Vale Tudo Srbija tima, pripadnik MUPa i bivši džudista, Nenad Rajić. Nenadu će ovo biti prvi nastup na prestižnoj SBC MMA pozornici, i daće sve od sebe da priliku koju je dobio iskoristi na najbolji mogući način. Nenad je osvajao veliki broj odličja kada je o njegovom matičnom sportu reč, i veruje da ovom pobedom može da započne uspešnu MMA karijeru!

Očekuje nas sudar boraca željnih uspeha i pobeda u MMA borilištu, koji su spremni da pruže vrhunsku predstavu i beskompromisnu borbu vernoj SBC publici u Somboru!

#sbc #sbc26 #mma #serbia #sombor #serbianbattlechampionship #srbija