Početna » Najave borbi » SBC 24 / Zoran “Traktor” Đođ vs Tarhan “The Hulk” Ibragimov
SBC 24 / Zoran “Traktor” Đođ vs Tarhan “The Hulk” Ibragimov

SBC 24 / Zoran “Traktor” Đođ vs Tarhan “The Hulk” Ibragimov

Još jedan veoma interesantan internacionalni MMA dvoboj očekuje nas u “Kristalnoj dvorani” u Zrenjaninu 19. oktobra na Serbian Battle Championship 24 priredbi! U ovom konkretnom slučaju reč je o dva iskusna MMA profesionalca koja žele da unaprede svoju karijeru velikom pobedom na sve popularnijoj SBC sceni!
U SBC heksagonu snage će odmeriti borac iz Hrvatske, Zoran Đođ, i ruski borac sa austrijskom adresom, Tarhan “The Hulk” Ibragimov!

Zoran “Traktor” Đođ je hrvatski MMA borac sa velikim iskustvom, i dobro poznato ime ljubiteljima MMA sporta u regionu. Zoran ce debitovati na Serbian Battle Championship sceni, na dvadeset i četvrtoj manifestaciji pod okriljem SBC brenda, i na prvoj manifestaciji koju najbolja regionalna MMA organizacija organizuje u Zrenjaninu. Đođ ce na ovoj velikoj sportskoj manifestaciji odraditi svoju 25. profesionalnu borbu u mešovitim borilačkim sportovima, i to protiv veoma opasnog protivnika, i pokušaće da stigne do svog dvanaestog profesionalnog trijumfa. Reč je o beskompromisnom borcu koji konstantno ide napred i koji će ostaviti srce u kavezu kako bi stigao do jedne od najvažnijih pobeda u karijeri, a publici pružio borbu za pamćenje. Neće imati nimalo lak zadatak, ali bi pobeda nad renomiranim protivnikom kao sto je Ibragimov mogla imati nemerljiv uticaj na nastavak Zoranove internacionalne MMA karijere!

Tarhan “The Hulk” Ibragimov stiže u Srbiju kako bi takodje odradio svoj prvi nastup za elitnu srpsku MMA promociju. Čečenski borac važi za jednog od najvećih evropskih potencijala kada je o mešovitim borilačkim sportovima reč. Vlasnik je ISKA i Vendetta šampionskih pojaseva, i ima impresivan profesionalni skor od šest pobeda i svega jednog poraza! Tarhan je do svih šest profi pobeda stigao prekidima/završnicom u prvoj rundi, što dovoljno govori o koliko atraktivnom borcu je reč. Dve pobede je ostvario nokautom/tehničkim nokautom, a u četiri je prisilio protivnike na predaju!

Na SBC 24 priredbi u Zrenjaninu imaće težak ispit protiv iskusnog Zorana Đođa, ali je spreman da se predstavi u najboljem izdanju i da stigne do važne pobede na jednoj od najboljih evropskih manifestacija.

Nas očekuje još jedna odlična borba i pravi rat u kavezu, a publiku u Zrenjaninu i u našoj zemlji još jedna MMA borba visoke klase!

Budite deo medjunarodnog spektakla Serbian Battle Championship 24 19.oktobra, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, i dodjite da zajedno podržimo najbolje borce!