Početna » Najave borbi » SBC 24 / Ivan Lukšić vs Maxim Kolosov
SBC 24 / Ivan Lukšić vs Maxim Kolosov

SBC 24 / Ivan Lukšić vs Maxim Kolosov

Serbian Battle Championship 24 borilački spektakl koji se održava 19.10. u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani biće poprište mnoštva internacionalnih borbi, a jedan od zanimljivijih duela svakako će biti teškaški okršaj izmedju dva profesionalca iz Hrvatske i Rusije!
Ivan Lukšić boriće se protiv Maksima Kolosova u SBC heksagonu!

Ivan Lukšić je hrvatski borac koji dolazi iz Zagreba i predstavlja UFK Novi Zagreb, i spreman je da poput svojih mnogobrojnih timskih kolega zablista na najprestižnijoj regionalnoj borilačkoj pozornici. Odličan rad ove zagrebačke dvorane ogleda se u rezultatima njihovih boraca u skorijim nastupima. Ivan Lukšić ponosan je na činjenicu sto će profesionalni MMA debi imati upravo pod Serbian Battle Championship okriljem, na velikoj medjunarodnoj pozornici, protiv znatno iskusnijeg borca iz Rusije. Ivan nema šta da izgubi u svom profi debiju, a pobeda nad ruskim rivalom mogla bi puno da mu donese na samom početku karijere. Ivan, koji je imao iskustvo u kikboksu i jedan semi-pro MMA meč, spreman je za pravi rat u SBC borilištu 19.10. i priliku da se na najbolji mogući nači predstavi publici u Srbiji i regionu, kao i svima koji SBC prate širom sveta!

Ivana će na drugoj strani heksagona cekati teškaški profesionalac iz Rusije, iz Krasnodara – Maxim Kolosov!
Kolosov je spreman da svoj deveti profesionalni nastup odradi u Srbiji, po prvi put na SBCu. Renome koji SBC potvrdjuje u prethodnih 23 turnira, i koji gradi iznova svakom novom manifestacijom sve više budi interes MMA boraca širom planete, koji žele da karijeru podignu na viši nivo dobrim rezultatima pod Serbian Battle Championship banerom! Maxim Kolosov iza sebe ima pet profesionalnih trijumfa, i u Zrenjaninu 19. oktobra pokušaće da ostvari veoma bitnu šestu profi pobedu, i otvori sebi vrata vrhunske internacionalne karijere. Videćemo da li će u tome uspeti, očekuje ga težak ispit protiv beskompromisnog i uspeha željnog borca iz Hrvatske!

Naš svakako očekuje neizvesna i kvalitetna borba u teškoj kategoriji koja će doprineti sveukupnom kvalitetu SBC 24 fight carda! Obezbedite svoje ulaznice na vreme i budite deo veličanstvene sportske večeri u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani 19. oktobra!