Početna » Najave borbi » SBC 24 / Stefan Smiljanić vs Oleg Manzhuev
SBC 24 / Stefan Smiljanić vs Oleg Manzhuev

SBC 24 / Stefan Smiljanić vs Oleg Manzhuev

Pred nama je još jedan veoma interesantan MMA duel koji će se odigrati 19. oktobra u Sportskoj hali “Kristalna dvorana” u Zrenjaninu, na SBCu 24!

Iako je već poznata činjenica da je SBC izgradio ime kao prestižna evropska organizacija koja je postala direktan put ka najvećim svetskim MMA organizacijama poput UFCa, Bellatora, PFLa, itd. Serbian Battle Championship takodje predstavlja veliku priliku za mlade i nadolazeće borce da na velikoj sceni steknu iskustvo i istaknu se na domaćim, regonalnim i internacionalnim MMA listama!
Dva mlada borca, iz Srbije i Rusije, dobiće priliku da zablistaju u SBC heksagonu pred brojnom publikom u Zrenjaninu!

U SBC heksagon po drugi put u svojoj karijeri kročiće još jedan mladi borac iz Srbije, predstavnik Vale Tudo Srbija tima iz Beograda, za koji kaže da mu predstavlja drugu kuću, Stefan Smiljanić. Ovaj mladi sportista iz Beograda želi da stigne do svoje važne, druge, profi pobede upravo na velikoj internacionalnoj sceni, na Serbian Battle Championshipu. Stefan je velika je nada svog tima i potrudiće se da ovim i svojim budućim nastupima otvori vrata uspešnoj profesionalnoj karijeri, a iza sebe ima jednu semi-pro i dve profesionalne MMA borbe. Pokušaće da se domogne druge profesionalne pobede u karijeri na velikoj internacionalnoj sceni protiv veoma opasnog protivnika iz Rusije.

Na drugoj strani Serbian Battle Championship borilista, Stefana ce dočekati neporaženi ruski prospekt, Oleg Manzhuev! Oleg dolazi iz Krasnodara iz Rusije i spreman je da svoj besprekorni profesionalni skor od tri uzastopne pobede stavi na test pred publikom u Zrenjaninu. Reč je o velikom potencijalu koji je željan velikih borbi i dokazivanja na internacionalnoj sceni. Želi da se publici u Srbiji predstavi na najbolji mogući način i da na gostujućem terenu stigne do četvrtog profesionalnog MMA trijumfa!
Imaćemo priliku da ispratimo duel dva veoma atraktivna borca na dvadeset i četvrtoj SBC manifestaciji!

Nemojte propustiti nastup ova dva mlada talentovana ratnika, koji su deo vrhunskog spiska borbi koji će nam SBC 24 pružiti!
Nabavite svoje ulaznice na vreme i pridružite nam se u Kristalnoj dvorani 19. oktobra, na velikom MMA spektaklu koji se po prvi put održava u Zrenjaninu!