Početna » Najave borbi » SBC 24 / Tomislav Milić vs Milan Ćulibrk
SBC 24 / Tomislav Milić vs Milan Ćulibrk

SBC 24 / Tomislav Milić vs Milan Ćulibrk

Iako je Serbian Battle Championship postao jedna od najvažnijih destinacija iskusnih boraca koji preko nastupa na SBCu traže priliku da pobedom osiguraju ulaznicu za neku od najvećih svetskih MMA organizacija, SBC je takodje uvek predstavljao i priliku da mladi i talentovani borci grade karijeru na velikoj internacionalnoj pozornici od samog početka!
U SBC heksagonu 19. oktobra u Zrenjaninu očekuje nas duel dva mlada ratnika željna bogate profesionalne karijere i velikih uspeha – domaći borac iz Zrenjanina, Tomislav Milić boriće se protiv Milana Ćulibrka iz Bača!

Tomislav Milić iz Zrenjanina, (preciznije iz Žitišta) jedan je od mladih boraca koji će u subotu, 19. oktobra, nastupiti u kavezu, na MMA spektaklu u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani. Biće to njegova prva profesionalna MMA borba, a s obzirom na to da će nastupiti na domaćem terenu, ovog mladog ratnika očekuje podrška svojih sugradjana. Ovaj momak rodjen je 2000. godine, a kikboksom je počeo da se bavi sa trinaest godina, i to u žitištanskom klubu Spartanac. Nakon toga je prešao u Zrenjanin i radio sa Branislavom Bošnjakom.
U Bangkoku je nastupio na prvenstvu sveta u tajlandskom boksu, a imao je prilike da se oproba i u boksu gde je bio juniorski prvak države, a učestvovao je i u pripremama omladinske reprezentacije Srbije i trenirao u Boks klubu Petrovgrad. U skorije vreme počeo je da se bavi mešovitim borilačkim veštinama (MMA), i počeo je da trenira u novosadskom Family Fight Team-u. Takodje je upisao Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu.

Na drugoj strani SBC heksagona Tomislava će sačekati opasni mladi borac iz Bača, predstavnik klub Ognjeni Vuk, Milan Ćulibrk. Mladi beskompromisni udarač rodjen je 1997. godine i poseduje zavidno iskustvo kada je o udaračkim sportovima reč. Milan je prvak Srbije u Sandi, a takodje poseduje iskustvo u profesionalnom kikboksu! Milan je spreman da sve ostavi u borilištu i pokuša da u svom profesionalnom MMA debiju stigne do važne pobedeni predstavi se publici u Zrenjaninu u najboljem svetlu!

Očekuje nas veoma zanimljiva i neizvesna borba izmedju dva mlada srpska borca, koji žele da se dokažu na velikoj sceni!
Pridružite nam se 19. oktobra u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu i budite deo vrhunskog SBC 24 spektakla!