Početna » Najave borbi » SBC 24 – Main Event – Vladislav Kanchev vs Naser “Wandering Fighter” Kalantari – SBC Welterweight Title Bout
SBC 24 – Main Event – Vladislav Kanchev vs Naser “Wandering Fighter” Kalantari – SBC Welterweight Title Bout

SBC 24 – Main Event – Vladislav Kanchev vs Naser “Wandering Fighter” Kalantari – SBC Welterweight Title Bout

Pred nama je još jedan vrhunski MMA spektakl pod okriljem Serbian Battle Championship organizacije, dvadeset i četvrti po redu!

SBC 24 održaće se u Zrenjaninu, u subotu 19. oktobra, u Kristalnoj dvorani! Budući da je ovo prvi put da renomirana srpska promocija dolazi u Zrenjanin, organizatori su spremili pravu sportsku predstavu vrhunske klase!

Kao sto je već najavljeno, glavna borba večeri, Main Event, biće borba za upražnjeni pojas SBC šampiona u kategoriji do 77 kg, a u SBC heksagonu boriće se vrhunski borci iz Bugarske i Irana – Vladislav Kanchev i Naser “Wandering Fighter” Kalantari!

Prvi izazivač za upražnjeni šampionski pojas u velter kategoriji je Vladislav Kanchev iz Bugarske. Kanchev dolazi iz Sofije, i ovaj dvadesetdevetogodišnji borac ima 16 profesionalnih MMA nastupa iza sebe. U bogatoj karijeri uspeo da je ostvari devet pobeda prekidom, od kojih šest nokautom/tehničkim nokautom, dok je tri puta prisiljavao protivnike na predaju. U SBC heksagonu pokušaće da stigne do najvažnije profi pobede u karijeri i stigne do prestižnog SBC šampionskog pojasa, koji se pokazao kao brza ulaznica za najjača svetska MMA borilišta. Vladislav se takodje takmici u bokserskom nacionalnom šampionatu Bugarske, i višestruki je šampion Bugarske u greplingu. Takodje je i nacionalni šampion u Sandi!

Na drugoj strani SBC heksagona takodje će biti borac koji po prvi put nastupa za Serbian Battle Championship – gost koji nam stiže iz Irana – Naser Kalantari!
Neporaženi iranski MMA profesionalac stiže u Srbiju u pokušaju da svoju MMA karijeru podigne na najviši mogući nivo – treniraće u prijateljskom Vale Tudo Srbija timu, a borba za pojas SBC šampiona svakako je velika prilika za medjunarodno priznanje u MMA sportu. Kalantari iza sebe ima četiri profesionalna MMA nastupa, i u svakoj borbi je stigao do impresivne pobede prekidom, uglavnom u prvoj rundi. Reč je o jednom od najvećih MMA potencijala iz Irana, a renome koji Naser ima kada je njegova rvačka karijera u pitanju govori sam za sebe – reč je o rvaču koji je osvajao odličja na medjunarodnim pozornicama širom sveta, a uspeh iz svog bazičnog sporta za sada više nego impresivno preslikava i u profesionalnom MMA sportu!

Očekuje nas zaista neizvesna borba i pravi rat u SBC borilištu, koji će biti kruna fantastičnog programa koji je organizator pripremio za publiku u Zrenjaninu!
Nabavite svoje ulaznice na vreme i budite deo istorijskog MMA spektakla SBC 24 koji se održava u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani 19. oktobra!