Početna » Najave borbi » SBC 24 / Danijel Špoljarić vs Robert Mecanovci
SBC 24 / Danijel Špoljarić vs Robert Mecanovci

SBC 24 / Danijel Špoljarić vs Robert Mecanovci

Borac iz Sombora, koji živi i trenira u Subotici, i namerava da zablista pred publikom u Zrenjaninu, u Kristalnoj dvorani, imaće priliku da po drugi put nastupi za Serbian Battle Championship. Želi da istakne svoje ime na domaćoj i internacionalnoj MMA sceni i na prestižnoj SBC pozornici – Danijel Špoljarić. U svom četvrtom profesionalnom MMA nastupu u želji da stigne do nove velike pobede i lansira svoju profesionalnu karijeru na najvećoj regionalnoj borilačkoj priredbi, Špoljarić je borac sa velikim iskustvom u rvanju, beskompromisni profesionalac koji uvek ide na pobedu, bez obzira koji protivnik stoji naspram njega u borilištu. I gledaće da zablista na SBC 24 pred zrenjaninskom publikom u pokušaju da se domogne bitnog trijumfa u karijeri, za sebe i Ultimate Fitness.

Robert Mecanovci, opasni udarač, koji predstavlja Vale Tudo Srbija iz Beograda, spreman je da spreči Špoljarića u pohodu na novi profesionalni trijumf. Reč je o borcu sa velikim iskustvom u kikboksu koje želi da prenese u najpopularniji sport današnjice i pokaže da poseduje kvalitet i za uspešnu MMA karijeru. Budući da ce ispred sebe u Spoljariću imati kompletnog borca, koji iako preferira rvačke tehnike, predstavlja i veliku opasnost u borbi na nogama, jer trenira pod budnim okom svima poznatog MMA i bokserskog ratnika, Dragana Bakule. Upravo iz tog razloga, ukoliko Robert Mecanovci stigne do pobede u ovoj borbi, to bi imalo veliki uticaj na dalji razvoj njegove MMA karijere!

Nas očekuje veoma interesantna borba i pravi spektakl u heksagonu, a publiku u Zrenjaninu pravo sportsko veče za pamćenje. Ispratite ovu i ostale borbe na SBC 24 fight cardu, i budite deo sportskog praznika koji nas 19.10. očekuje u Kristalnoj dvorani!