Početna » Najave borbi » SBC 24 / Veljko Vulović vs Enis Mučaj
SBC 24 / Veljko Vulović vs Enis Mučaj

SBC 24 / Veljko Vulović vs Enis Mučaj

Mladi borac iz Beograda, Veljko Vulović, ponovo će nastupiti na Serbian Battle Championshipu, i
spreman je da iskoristi novu ukazanu priliku da bude deo najveće regionalne MMA pozornice, i stigne do trijumfa nad protivnikom iz Hrvatske, i tako na velika vrata, u internacionalnom duelu, pokrene karijeru i pobednički niz. Veljko je odradio dve profesionalne borbe u svojoj karijeri protiv znatno iskusnijih protivnika, u Austriji protiv opasnog i iskusnog borca, Michael Rirscha, i u Srbiji, upravo na SBCu, protiv bivšeg sampiona u lakoj kategoriji, Nemanje “Sledgehammer” Kovača! Veljko je celog života aktivan u sportu, odradio je brojne mečeve u kikboksu i bavio se rvanjem. Reč je o vrhunskom atleti koji je spreman da se u najboljem svetlu predstavi publici u Zrenjaninu deventnaestog oktobra, i stigne do velike pobede na SBCu 24!

Veljko Vulović odmeriće snage sa opasnim udaračem iz Hrvatske, predstavnikom UFK Novi Zagreb, koji će imati čast da na velikoj SBC manifestaciji odradi svoj profesionalni MMA debi! Enis Mučaj – mladi borac koji uspehe i iskustvo iz kikboks borbi želi da prenese u MMA borilište, i to na velikoj medjunarodnoj sceni. Enis je veoma motivisan i spreman da pokaže svoj kvalitet i stigne do prve profesionalne pobede protiv opasnog i beskompromisnog borca iz Beograda.

Očekuje nas duel dva borca koja prevashodno vole borbu na nogama, i verujemo da nas očekuje veoma interesantna i neizvesna borba u Kristalnoj dvorani!

Nabavite svoje ulaznice na vreme i podržite najbolje MMA borce 19.10. u Zrenjaninu, na vrhunskom SBC 24 spektaklu!