Početna » Najave borbi » SBC 23 – Revenge! Strawweight Title Bout, Zorka Stojanović vs Sheila “The German Tank” Gaff
SBC 23 – Revenge!  Strawweight Title Bout,  Zorka Stojanović vs Sheila “The German Tank” Gaff

SBC 23 – Revenge! Strawweight Title Bout, Zorka Stojanović vs Sheila “The German Tank” Gaff

SBC 23 – Revenge!
Strawweight Title Bout

Zorka Stojanović vs Sheila “The German Tank” Gaff

Izuzetno zanimljiv šampionski duel svetske klase održaće se na SBC 23 – Revenge! turniru i biće prava poslastica za publiku u Subotici!

Publika u ovom sportskom gradu imaće priliku da vidi pripadnice lepšeg pola u borbi po MMA pravilima, u još jednoj borbi za pojas šampiona koja će se održati na ovoj istorijskoj manifestaciji, a snage će odmeriti Zorka Stojanović iz Bosne i Hercegovine i Sheila “The German Tank” Gaff iz Nemačke!

Već svima poznata mlada profesionalka koja dolazi iz Fight Cluba Jedinstvo iz Brčkog, nastupiće na velikoj internacionalnoj SBC pozornici po četvrti put. Ova mlada ratnica stiže iz Bosne i Hercegovine sa namerom da dodje do najvažnjeg, sedmog, trijumfa u karijeri i tako doda još jednu impresivnu pobedu na svoj profesionalni MMA skor, uz prestižni šampionski SBC pojas, koji bi joj otvorio vrata svetske MMA scene. Zorka je šampion Republike Srpske u kikboksu, prvakinja BiH u boksu i prvakinja Srbije u MMA. Najveći uspeh je ostvarila u Pragu na WKF prvenstvu gde je postala i svetska MMA šampionka. Na Serbian Battle Championship 23 – Revenge! priredbi očekuje je zaista pravi ispit, jer ima veoma opasnu i prekaljenu protivnicu, bivšu članicu najveće svetske MMA organizacije, UFC, a nas očekuje sjajna borba!

Zorka će imati priliku da ukrsti rukavice sa pravom ratnicom svetskog renomea koja dolazi iz Nemačke, i predstavlja Pyranha MMA Offenbach – Sheila “The German Tenk” Gaff!
Sheila je profesionalna borkinja koja je nastupala širom Evrope, izmedju ostalog za KSW, kao i za najelitniju svetsku promociju, UFC! Iskusna profesionalka iz Ofenbaha imala je priliku da odmeri snage sa dvostrukom UFC šampionkom i verovatno najboljim ženskim MMA takmičarem svih vremena, Amandom Nunes, a protivnice su joj izmedju ostalih bile i Sara Mcmann i Jennifer Maia. Govorimo zaista o ratnici najviše svetske klase koja će se u SBC heksagonu protiv Zorke boriti za titulu SBC šampiona! Sheili, koja je odradila 20 profesionalnih borbi u karijeri, na najvišem nivou, i ostvarila 12 pobeda, ovo će biti prvi nastup pod okriljem najbolje domaće i regionalne MMA organizacije Serbian Battle Championship, i daće sve od sebe da opravda svoj renome!

Nas očekuje šampionski duel vrhunske klase, u kojoj samo jedna od ove dve devojke može poneti naslov najbolje, i sa sobom odneti Serbian Battle Championship šampionski pojas!
07. septembra u Subotici, koja će po prvi put ugostiti jedan od najboljih MMA brendova regiona i Evrope, gledaćemo vrhunski MMA spektakl i pripadnice lepšeg pola u okršaju za titulu prvaka!