Početna » Najave borbi » SBC 23 – Revenge! Nicolas “Chef” Djurdjević vs Sergio “Kreator” Souza
SBC 23 – Revenge! Nicolas “Chef” Djurdjević vs Sergio “Kreator” Souza

SBC 23 – Revenge! Nicolas “Chef” Djurdjević vs Sergio “Kreator” Souza

SBC 23 – Revenge!
Nicolas “Chef” Djurdjević vs Sergio “Kreator” Souza

Očekuje nas još jedan fenomenalan internacionalni dvoboj na velikoj SBC 23 – Revenge! priredbi koja se održava u Subotici 07. septembra! Snage će odmeriti svima poznato ime iz Brazila, Sergio “Kreator” Souza i borac srpskog porekla, predstavnik Francuske, koji živi i trenira u Sjedinjenim Američkim Državama, Nicolas “Chef” Djurdjević!

Nicolas “Chef” Djurdjević francuski je borac srpskog porekla koji već duže vreme ima želju da nastupi na velikoj internacionalnoj pozornici Serbian Battle Championship organizacije! Konačno je došao i trenutak da se ovom beskompromisnom borcu koji je boravio i trenirao u American Top Teamu ostvari dugogodišnja želja da nastupi u Srbiji! Serbian Battle Championship 23 – Revenge! biće prilika da ovaj borac iz Francuske odradi najvažniju borbu karijere protiv opasnog i iskusnog Brazilca. Nicolas je u karijeri odradio 4 profesionalne borbe i spreman je da se u najboljem svetlu pokaže pred SBC publikom u Subotici. Očekuje ga teška borba protiv dokazanog protivnika, ali i velika prilika da istakne svoje ime na internacionalnoj MMA sceni!

Sergio “Kreator” Souza, iskusni je brazilski borac, i još jednom će nastupiti na SBC manifestaciji. Sergio je poznato ime svetske i evropske MMA scene i po treći put nastupa pod okriljem SBC organizacije i gledaće da svoj renome i ogromno iskustvo na najbolji mogući način još jednom predstavi ljubiteljima MMA sporta u Srbiji. Souza je u svojih 38 profesionalnih borbi uspeo da ostvari 18 pobeda, 8 puta prisilivsi protivnika na predaju (submission) i 7 puta je slavio nokautom ili tehničkim nokautom. Izuzetno atraktivan brazilski borac gledaće da u svom 39. profesionalnom nastupu stigne do svoje 19. pobede u karijeri!

U SBC heksagonu Sergia Souzu iz Brazila docekaće, da ponovimo, borac koji dolazi iz Francuske, Nico Djurdjević! Iako sa znatno manje iskustva od renomiranog protivnika iz Brazila, Nicolas će gledati da pred publikom u Subotici stigne do velike profesionalne pobede i porazi iskusnog profesionalca kao što je Sergio “Kreator” Souza!

Očekuje nas pravi rat u kavezu izmedju ova dva ratnika 07. septembra u Subotici na SBCu 23 – Revenge! Pridružite nam se u Hali sportova!